59 dolar-%14 indirim + 10 dolar kargo. Yaklaşık 2300e geliyor. Site ek vergi çıkartmıyor, çıkarsa da kendi cebinden karşılıyor.Teşekkür ediyorum hocam akşama detaylı bakacağım. Kaça geliyor bu ürün bize, 59$ yazıyor ek bir vergi vs. çıkmıyor değil mi? Bu haliyle bile bütçemi aşıyor ama değerlendireceğim yine de, teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önermeye yanaşmıyorum demek şu anda deneyimlemedim lakin zamanında büyük gecikme sorunlarından bahsedilen ve her ne kadar dıştan kaliteli olarak gözükse de içeriden kaliteli şeyler kullanılmadığı manasına geliyor. Kolun baştan sona teardown videolarını, test videolarını kaç kez izledim. Kolun içini açıp baktıklarında firma kendi 1. Nesil hall effect sticklerini kuşlanmış. Kullanılan bu stickler hall effect olup drift olmayacak olarak tanıtılsa da bu modüllerin tek fiziksel teması olan merkezi sabitleme yayı kalitesiz olup eğer bozulursa gene drift yapabilme kapasitesi olan bir modül. Bilgi olarak da bu kol çıktığında yeni nesil sticklerini çoktan çıkarmıştı gulikit. Aynı zamanda dongle üzerinden kablosuz bağlantıda gecikme sıkıntıları (ki bunu LTT ve gamepadLa sitesi sahibi John Punch da dahil birçok kişi test etti) olan kollar gulikit kolları. Bu yüzden önermeye yanaşmıyorum. Kendi deneyimim için ben de satın alıp deneyeceğim. Ekstra olarak kk3 pro'da arka butonların tak çıkar yapılmasından dolayı etrafındaki plastikle sorun yaşayan da birçok kişi vardı redditte.önermeye yanaşmıyorum tam olarak ne demek yani bilgim yok kefil olmuyorum mu yoksa iyi diyorlar ama bence değil mi? Ben elime almadım ama arkadaşın bahsettiği iki model de TR içinde var ve iki model de bence msı ,xbox, monster, trust gibi kollardan daha iyi
Son düzenleme: