8BitDo Ultimate 3C-Mod Rare 40th nereden alınabilir?

Furko801

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
Çok yüksek ihtimalle sadece bilgisayarda kullanacağım bir oyun kolu satın almak istiyorum. Almışken de kalitelisinden güzelinden alayım dedim ki uzun ömürlü olsun. 8BitDo Ultimate serisi bayağı dikkatimi çekti çoğu kullanıcıları övüyor fakat Türkiye üzerinden fiyatlar aşırı pahalı gördüğüm kadarıyla. 8BitDo Ultimate 3C-mod rare 40th serisini özellikle istememin sebebi Sea of Thieves oynayan ve bayağı seven birisiyim hem de almışken yeni çıkanını alayım diyorum. Fakat Türkiye üzerinden satışın Amazon'da vs. olmadığını gördüm. Sizce bunu nereden satın alabilirim? Biraz araştırma yaptığımda What's Geek sitesini buldum fakat bu sitede rare 40th serisi bulunmuyor. Ayrıca site gümrüklerden geçebiliyor mu hiçbir fikrim yok. Teslimat süresi hakkında da fikrim yok. Rare 40th serisi bulamayacaksam en azından Ultimate 3C alayım dedim ve isim olarak 3C yazmasa da fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla 8BitDo Ultimate Xbox Gaming Controller with Hall Effect Joysticks - WhatGeek ürünü Ultimate 3C. Eğer teslimat gümrüğe takılma vs. gibi bir olay yoksa sipariş edeceğim. Fazladan para vs. istemezler değil mi vergi dahil bu fiyata? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

8bitdo ultimate 2 wireless alın. PC için eksik bir TMR gamepad. Gecikmeleri de çok çok düşük. Ben amazon.com.tr den almıştım. Pili biraz küçük. Onun dışında premium bir gamepad.

8bitdo ultimate 2 wireless alın. PC için eksik bir TMR gamepad. Gecikmeleri de çok çok düşük. Ben amazon.com.tr den almıştım. Pili biraz küçük. Onun dışında premium bir gamepad.
sanırım bundan bahsediyorsunuz: https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0&th=1 fiyatı çok pahalı geldi ve bu fiyata ultimate 3 alınıyor gibi görünüyor. Pili şarjlı mı yoksa tekrar tekrar pil mi satın almamız gerekiyor? Ergonomik olması açısından ortadaki tuşlar çapraz olduğu için vs çok fazla kötü yorumlar gördüm. Şarj ediliyorsa nasıl ediliyor ve laptopa nasıl bağlanıyor?

Ultimate 3 diye bir kol yok. O gördüğünüz kol 3 bağlantı seçeneğini içerdiği için ultimate 3 mode olarak adlandırılmış bir kol. Aslında ultimate 1 yani. Ultimate 2 almanız çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

Ultimate 3 diye bir kol yok. O gördüğünüz kol 3 bağlantı seçeneğini içerdiği için ultimate 3 mode olarak adlandırılmış bir kol. Aslında ultimate 1 yani. Ultimate 2 almanız çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır.
anladım hocam peki https://www.whatgeek.com/products/8...ontroller-wuchang?_pos=1&_sid=8e60b8dff&_ss=r bunun ile https://www.whatgeek.com/products/8...gaming-controller?_pos=3&_sid=8e60b8dff&_ss=r bunun pek farkı var mıdır altında stand olması harici? Bir de altında stand olmayanın şarjı değiştirilen pilli vs değildir değil mi?

anladım hocam peki https://www.whatgeek.com/products/8...ontroller-wuchang?_pos=1&_sid=8e60b8dff&_ss=r bunun ile https://www.whatgeek.com/products/8...gaming-controller?_pos=3&_sid=8e60b8dff&_ss=r bunun pek farkı var mıdır altında stand olması harici? Bir de altında stand olmayanın şarjı değiştirilen pilli vs değildir değil mi?
Pilli değil şarjlı modeller, Wuchang modelinde TMR joystickler var. Whatgeek'ten alışveriş yaparken sipariş notu bölümüne oturduğunuz yerin posta kodunu ve TC kimlik numaranızı mutlaka yazın. Sipariş verdikten sonra size verilen WG_xxxx şeklindeki sipariş koyduyla beraber mail atmanız gerekiyor, bu işlem gümrükten geçmesine yardımcı olacak. İsterseniz mail içeriğini sipariş notu kısmına da yazarsınız. Tahmini 10-15 günde elinize ulaşması lazım, benimki 8 günde gelmişti sanırım. Faturayı 30 Euro altında gösteriyolar ve çalıştıkları kargo şirketi sayesinde gümrükte ekstra vergi "çok büyük ihtimalle" çıkmıyor.

Pilli değil şarjlı modeller, Wuchang modelinde TMR joystickler var. Whatgeek'ten alışveriş yaparken sipariş notu bölümüne oturduğunuz yerin posta kodunu ve TC kimlik numaranızı mutlaka yazın. Sipariş verdikten sonra size verilen WG_xxxx şeklindeki sipariş koyduyla beraber mail atmanız gerekiyor, bu işlem gümrükten geçmesine yardımcı olacak. İsterseniz mail içeriğini sipariş notu kısmına da yazarsınız. Tahmini 10-15 günde elinize ulaşması lazım, benimki 8 günde gelmişti sanırım. Faturayı 30 Euro altında gösteriyolar ve çalıştıkları kargo şirketi sayesinde gümrükte ekstra vergi "çok büyük ihtimalle" çıkmıyor.
anladım teşekkür ederim detaylı bilgi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TMR joystick olması daha mı kötü oluyor? Hall efect olması iyi diye görmüştüm fakat triggerlarda. Joysticklerde hangisi daha iyi?

anladım teşekkür ederim detaylı bilgi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TMR joystick olması daha mı kötü oluyor? Hall efect olması iyi diye görmüştüm fakat triggerlarda. Joysticklerde hangisi daha iyi?
TMR en iyisi

TMR daha iyi hocam. Gamesir Cyclone 2 modeline de bakabilirsiniz, Ultimate 2 ile rakipler sanırım, @katipke hocam daha iyi bilir.
evet biraz araştırdım çok yakın gösteriliyor kararsız kaldım tam satın alıyordum ekranla bakışıyoruz şu an:/

evet biraz araştırdım çok yakın gösteriliyor kararsız kaldım tam satın alıyordum ekranla bakışıyoruz şu an:/
Cyclone 2 alın bence eğer biraz daha üst seviyeye çıkayım xbox konsolum var onda da kullanırım derseniz Gamesir G7 Pro öneririm aktif olarak kullanıyorum.

8bitdo çok kaliteli olmasına karşın ergonomi kötü. Keşke düz tutmaç yerine çapraz olsa hafif. Alışamadım bir türlü. Elinize uyuyorsa premium.

Wuchang, Whatgeek'e 2 hafta önce falan eklendi galiba. Görünüşüne aşık oldum. Gamepad için o kadar para verecek olsam alır geçerdim aşırı iyi duruyor.

Geri