- Bütçe
- 4000
Çok yüksek ihtimalle sadece bilgisayarda kullanacağım bir oyun kolu satın almak istiyorum. Almışken de kalitelisinden güzelinden alayım dedim ki uzun ömürlü olsun. 8BitDo Ultimate serisi bayağı dikkatimi çekti çoğu kullanıcıları övüyor fakat Türkiye üzerinden fiyatlar aşırı pahalı gördüğüm kadarıyla. 8BitDo Ultimate 3C-mod rare 40th serisini özellikle istememin sebebi Sea of Thieves oynayan ve bayağı seven birisiyim hem de almışken yeni çıkanını alayım diyorum. Fakat Türkiye üzerinden satışın Amazon'da vs. olmadığını gördüm. Sizce bunu nereden satın alabilirim? Biraz araştırma yaptığımda What's Geek sitesini buldum fakat bu sitede rare 40th serisi bulunmuyor. Ayrıca site gümrüklerden geçebiliyor mu hiçbir fikrim yok. Teslimat süresi hakkında da fikrim yok. Rare 40th serisi bulamayacaksam en azından Ultimate 3C alayım dedim ve isim olarak 3C yazmasa da fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla 8BitDo Ultimate Xbox Gaming Controller with Hall Effect Joysticks - WhatGeek ürünü Ultimate 3C. Eğer teslimat gümrüğe takılma vs. gibi bir olay yoksa sipariş edeceğim. Fazladan para vs. istemezler değil mi vergi dahil bu fiyata? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.