Alınabilir, 8 GB VRAM 3070 ve sonrası kartlar için sıkıntı yaratıyor. Fiyatı nedir kartın?3060 ti da 8gb ekran kartı alınır mı 1 ay önce paylaşılan videodan kafam karıştı biraz.
Alınır hocam için rahat olsun.3060 ti da 8gb ekran kartı alınır mı 1 ay önce paylaşılan videodan kafam karıştı biraz.
3070 ile hic sorun yasamadımAlınabilir, 8 GB VRAM 3070 ve sonrası kartlar için sıkıntı yaratıyor. Fiyatı nedir kartın?
bildiğim kadarıyla hogwarts spider man vs vs gibi yeni oyunlarda sorun yaşanıyor zaten.3070 ile hic sorun yasamadım
hogwarts'ı oynuyorum aktif olarak, spider man'ı bilmem ama sorun yasamıyorum.bildiğim kadarıyla hogwarts spider man vs vs gibi yeni oyunlarda sorun yaşanıyor zaten.
Sıkıntılar zaten ilerlediğimiz yıllarda kendini belirtmeye başlayacaktır.3070 ile hic sorun yasamadım
RX 6600/6650 XT'li sistemlere göz atın derim.ben de bir tık uzun ömrülü düşünhüyorum bu yüzden sormak istedim zaten
nvidia istiyorum nvidianın işlerini daha çok beğeniyorum ayrıca 10 15 fps için riske de atmak istemiyorum amd yazılımları sıkıntılı ve bu konuda hiç şanslı değilimRX 6600/6650 XT'li sistemlere göz atın derim.