Öneri 8K bütçe ile Note 10+ muadili arıyorum

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Bütçe
7500
Note 10+'ımdan sıkıldım bana bu telefondan gına geldi (Yine bootloop'a takıldı lanet şey)
(çıktığı zamandan beri kullanıyorum)

Fazla bütçem yok en fazla 7500 8k sınır. Not 10+ ile her alanda denk ve üstü olsun ikinci el olsa da olur ama hiçbir şekilde eksiği olmamalı (kablosuz şarj, ois kamera vb.)

@mucel @şahin doğan

Bu bütçede ve kriterlerde pek bı secenegin yok zaten de bootloop a nasıl girdi hocam, güncelleme falan mı yaptınız? İkinci elden ziyade yd bütçeye daha uygun olur hatta düşünürsen.

Note 10+'ımdan sıkıldım bana bu telefondan gına geldi (Yine bootloop'a takıldı lanet şey)

Fazla bütçem yok en fazla 7500 8k sınır. Not 10+ ile her alanda denk ve üstü olsun ikinci el olsa da olur ama hiçbir şekilde eksiği olmamalı (kablosuz şarj, ois kamera vb.)

@mucel @şahin doğan
s21fe s20fe vs. fazla sı çıkmaz belki s20 plus vs. de bulabilirsiniz

S20 Plus veya S20 Fe. S20 Fe alırsan ekrandan kaybedersin.

@mucel @şahin doğan
Bende 1.5 yıl önce falan almıştım Note 10 plus baya memnunum ekranı falan şahane. Bu bütçeye bir şey bulmak baya zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,140
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri