Öneri 8K bütçe ile Note 10+ muadili arıyorum

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Bütçe
7500
Note 10+'ımdan sıkıldım bana bu telefondan gına geldi (Yine bootloop'a takıldı lanet şey)
(çıktığı zamandan beri kullanıyorum)

Fazla bütçem yok en fazla 7500 8k sınır. Not 10+ ile her alanda denk ve üstü olsun ikinci el olsa da olur ama hiçbir şekilde eksiği olmamalı (kablosuz şarj, ois kamera vb.)

@mucel @şahin doğan

Bu bütçede ve kriterlerde pek bı secenegin yok zaten de bootloop a nasıl girdi hocam, güncelleme falan mı yaptınız? İkinci elden ziyade yd bütçeye daha uygun olur hatta düşünürsen.

Note 10+'ımdan sıkıldım bana bu telefondan gına geldi (Yine bootloop'a takıldı lanet şey)

Fazla bütçem yok en fazla 7500 8k sınır. Not 10+ ile her alanda denk ve üstü olsun ikinci el olsa da olur ama hiçbir şekilde eksiği olmamalı (kablosuz şarj, ois kamera vb.)

@mucel @şahin doğan
s21fe s20fe vs. fazla sı çıkmaz belki s20 plus vs. de bulabilirsiniz

S20 Plus veya S20 Fe. S20 Fe alırsan ekrandan kaybedersin.

@mucel @şahin doğan
Bende 1.5 yıl önce falan almıştım Note 10 plus baya memnunum ekranı falan şahane. Bu bütçeye bir şey bulmak baya zor.

Geri