Öneri 8K EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Ekran kartı almıyorum
Gerçekten sinir olmamak elde değil
Müsayit bir taraflarına montalasınlar.
Kazıcılarında kulaklarını bol bol çınlatıyorum
Ekonominin sorumlusu benim ben diyen ucubeninde ... Dolarlar girsin sülalesine
Valla ben de İ5 9600K lı sisteme kart bakıyordum 4-5 ay bulamayınca gidip konsol aldım 😂

Bence şuan miningin fiyata etkisi yok. Hadi normal kartlar neyse de hiçbir madenci gidip LHR kartla kazım yapmaz. Bu işte başka bir iş var ama bakalım…

Valla ben de İ5 9600K lı sisteme kart bakıyordum 4-5 ay bulamayınca gidip konsol aldım 😂

Bence şuan miningin fiyata etkisi yok. Hadi normal kartlar neyse de hiçbir madenci gidip LHR kartla kazım yapmaz. Bu işte başka bir iş var ama bakalım…
Dostum diğer kartlar miningciler yüzünden artınca oyuncular en çöp ekran kartlarına bile yönelmek zorunda kalıyor fırsatcılarda 4gb 730-710 serilerini bile üç misli fiyata koyuyor tabii ki tek etken mining değil pandemi sürecinin etkisi var ekran kartı firmanlarına ve tabii ki en önemli faktör türk parasının bu denli değersiz oluşu doların 8.5 bandında kalması

Dostum diğer kartlar miningciler yüzünden artınca oyuncular en çöp ekran kartlarına bile yönelmek zorunda kalıyor fırsatcılarda 4gb 730-710 serilerini bile üç misli fiyata koyuyor tabii ki tek etken mining değil pandemi sürecinin etkisi var ekran kartı firmanlarına ve tabii ki en önemli faktör türk parasının bu denli değersiz oluşu doların 8.5 bandında kalması
Şuna direkt çök bence. Sistemin kalanını 3500e ölü fiyattan satsan 6500e 3060Ti almış olursun 😀

mesajını okumuştum ama amd daha mantıklı istersen gidip daha pahalıya daha az performanslı 3060 alabilirsin
Haklısın onunda 5k lık fiyatı şuan 6.5 k uugun fiyata bulunsa aalında çok mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuna direkt çök bence. Sistemin kalanını 3500e ölü fiyattan satsan 6500e 3060Ti almış olursun 😀
Ürün temin edikemiyor yazıyor 🤔

Sistemi satıp bugün çıkan sistemi alsan iyisi hem 3060ti hem 5600x. Biraz saçma olabilir sadece aklımdan geçeni yazdım

9999TL.

Sistem DA sistemi bu arada biraz önce çıktı.
10899 oldu

İlk 100 stoğa özel fiyat bitmiş, 20 dakikada 100 stoğu eritmiş herifler 😂

Şuan asıl fiyattan (10899TL) tekrar satışa çıkmış. Hala alınır bence.
Bunu 10900tl alıp anakart harici parçaları elden çıkartmaya uğraşacağıma 2 hafta daha Gaming grcesi kovalar beklerim

9999TL.

Sistem DA sistemi bu arada biraz önce çıktı.
Ayrıca 1 saatte geçmeden 200 sistem satabilecekleri bana inandırıcı gelmiyor

Son düzenleme:
10899 oldu

Bunu 10900tl alıp anakart harici parçaları elden çıkartmaya uğraşacağıma 2 hafta daha Gaming grcesi kovalar beklerim

Ayrıca 1 saatte geçmeden 200 sistem satabilecekleri bana inandırıcı gelmiyor
Millet genelde satmak İçin alıyor. Bir kesim 5-10 tane alıyor böyle sistemleri. Mesela şuan 9999 dan almış olsam 11000e forumdan anında alıcı bulurdum 2 dakikada 1000TL kar 😀

Geri