8 Bin TL Koltuk Önerileri ?

boost hyper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
Bütçe
8000
Oyuncu koltuğu olabilir konfor olarak normal ofis koltuğu önerirseniz o olabilir tüm önerilerinizi bekliyorum hawkın ve titanın modellerini gördüm tercihen kumaş olması yeterli

(Kendim kullanıyorum çok sağlam koltuk)

(Kendim kullanıyorum çok sağlam koltuk)
hocam bu titan beast amazon indiriminde baya uyguna geliyor sanki
bunların arasında çok fark var mıdır beast ile hawk baya benzer duruyor diğerinin de fiyatı cok uygun geldi alınır mı acaba?

hocam bu titan beast amazon indiriminde baya uyguna geliyor sanki
bunların arasında çok fark var mıdır beast ile hawk baya benzer duruyor diğerinin de fiyatı cok uygun geldi alınır mı acaba?
Titanseat i bilmem ama hawk ın böyle giriş seviye modellerinde biraz fazla şikayet var. Gıcırdama amortisör vesaire gibi konularda şikayetler görmüştüm, düzenli bakımlarını yaparsanız yani yağlama , kumaş bakımı gibi şeyler pek bir şey yaşamazsınız. Ama giriş seviye oyuncu koltuğu alacağınıza seduna thunder pro alın derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu koltuğu da araştırın derim hocam.

Hatta bence bunu ciddi düşünün çünkü pttavm de 2000 lira indirime girmiş. Metal ayaklı falan o attığınız modellerden iyidir muhtemelen.

Titanseat i bilmem ama hawk ın böyle giriş seviye modellerinde biraz fazla şikayet var. Gıcırdama amortisör vesaire gibi konularda şikayetler görmüştüm, düzenli bakımlarını yaparsanız yani yağlama , kumaş bakımı gibi şeyler pek bir şey yaşamazsınız. Ama giriş seviye oyuncu koltuğu alacağınıza seduna thunder pro alın derim.

Hatta bence bunu ciddi düşünün çünkü pttavm de 2000 lira indirime girmiş. Metal ayaklı falan o attığınız modellerden iyidir muhtemelen.
Ben de yarın titan almayı planlıyordum da bu koltuk hakkında bilgisi olan var mı ? Mantıklıysa bunu alıp gecelım.

hocam titan beastte de metal ayak vs var biraz araştırdım onu almayı düşünüyorum ya

hocam titan beastte de metal ayak vs var biraz araştırdım onu almayı düşünüyorum
Mantıklı olabilir hocam geçen indirim hakkında da bir konu paylaşılmış iyi bir hawk alternatifi demişler titanseat güzel marka şimdiden hayırlı olsun.

xprime'da güzel uygun fiyatlar var bakmanı öneririm dostum

Titanseat beast, kendim kullanıyorum memnunum. Tek eksisi çok yumuşak bir koltuk değil ama oturdukça poponun şeklini alıp rahatlıyor, aşırı yumuşak bir koltuk alırsan sünger çok daha hızlı ezilip düzleşir ve plastiğe oturuyormuş hissiyatı vermeye başlar

Oyuncu koltuğu olabilir konfor olarak normal ofis koltuğu önerirseniz o olabilir tüm önerilerinizi bekliyorum hawkın ve titanın modellerini gördüm tercihen kumaş olması yeterli
Hawk fab serisi amazonda peşin fiyatına 9 taksit ayda 999 TL'ye geliyo direk alın derim hocam kendim 2.5 senedir kullanıyorum hiç sorunla karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,360
Üyeler
203,135
Son üye
kurfat0
Geri