Dostum oyun oynamıyorum işlemcisi ekranı kamerası gibi özellikleri iyi olan bir telefon olması iyi olurPUBG gibi ağır oyunlar oynuyor musun yoksa sosyal medya ve coc cr tarzı oyunlar
oyun oynamıyorsan aşırı aşırı iyi bir işlemciye ihtiyacın yok zatenDostum oyun oynamıyorum işlemcisi ekranı kamerası gibi özellikleri iyi olan bir telefon olması iyi olur
oyun için değilde kasma donma vs. olmasın diye dedimoyun oynamıyorsan aşırı aşırı iyi bir işlemciye ihtiyacın yok zaten
sanırsam bu telefon note 11 pro olması lazım. Kamera olarak 1080p ve 30fps bir çekime sahipti o yüzden fazla yanaşmadımRedmi Note 11S - Xiaomi Türkiye
Redmi Note 11S: 108 MP profesyonel sınıf ana kamera, 90 Hz FHD+ AMOLED DotDisplay, 33 W Pro hızlı şarjwww.mi.com
note 11 pro değil note 11s bu bilmiyorum aynı mısanırsam bu telefon note 11 pro olması lazım. Kamera olarak 1080p ve 30fps bir çekime sahipti o yüzden fazla yanaşmadım
ikinci el iphone al diyen insanlara engeli bas onu söyleyeyim sana![]()
note 11 pro değil note 11s bu bilmiyorum aynı mı
8500 gibi bir fiyata çıkabilirim aklımda realme gt master edition da var eğer bilgin varsa sence nasıl bir telefon?en fazla bütçeni ne kadar aşabilirsin?
mi note 10 lite alabilirsen seni kamera onusunda tatmin eder işlemciside çok üst düzey olmasada yeterli bi işlemci ekran konusu zaten eğimli ve amoled bir ekranı var o yöndede üzmez ama güncelleme takıntın varsa bu bu yorumu ciddiye almaarkadaşlar bir telefona ihtiyacım var ve maksimum bütçem 8 bin TL. Bu bütçe de en uygun telefon öneriniz ne olur?