pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
Normalde 4K Oled TV lere bakıyordum ama aynı fiyata 8K Neo Qled gibi televizyonlar da var sizce Oled 4K mı alınır yoksa 8K mı alınır?
8k yayın veren kanal bulursan al derimNormalde 4K Oled TV lere bakıyordum ama aynı fiyata 8K Neo Qled gibi televizyonlar da var sizce Oled 4K mı alınır yoksa 8K mı alınır?
Kanal izleyen kalmamıştır babaannem YouTuba gecti8k yayın veren kanal bulursan al derim
Turk uydusunda bir tane 4k kanal var o da trt 4k ve ayrica netflix maksimum 4k yayin yapiyor. Diger platformlari bilmiyorum. Ben olsam 8k almam. 4k guzel bilindik guvenilir bir oled alirim. Butceniz nedir? Biz bir tane aldik meselaNormalde 4K Oled TV lere bakıyordum ama aynı fiyata 8K Neo Qled gibi televizyonlar da var sizce Oled 4K mı alınır yoksa 8K mı alınır?
8K modellerin neredeyse hepsinde ekrana gelen görüntüyü 8K upscaling yapan yapay zeka modülleri var ama ne kadar verimli iş yapar bilmiyorum.8k yayın veren kanal bulursan al derim
zaten 4k yayın yapan platformlar sayılı8K modellerin neredeyse hepsinde ekrana gelen görüntüyü 8K upscaling yapan yapay zeka modülleri var ama ne kadar verimli iş yapar bilmiyorum.
Bütçe sınırsız denebilir ama çok abartmaya gerek yok.Turk uydusunda bir tane 4k kanal var o da trt 4k ve ayrica netflix maksimum 4k yayin yapiyor. Diger platformlari bilmiyorum. Ben olsam 8k almam. 4k guzel bilindik guvenilir bir oled alirim. Butceniz nedir? Biz bir tane aldik mesela
8K'nın Daha Önünde Çok Yol Var 4K Üst Segment Al Onun Fiyatlarına .Normalde 4K Oled TV lere bakıyordum ama aynı fiyata 8K Neo Qled gibi televizyonlar da var sizce Oled 4K mı alınır yoksa 8K mı alınır?
Ben bu urunu yaklasik 4 ay oncesinde aldim. Ve gayet memnunum.Bütçe sınırsız denebilir ama çok abartmaya gerek yok.
Sınır Yoksa Alabilirsin HocamBütçe sınırsız denebilir ama çok abartmaya gerek yok.
Yayın olmadığını biliyorum ama upscaling ile görüntü kalitesi artmaz mı?Amacınız TV izlemekse 4k alınır, çünkü yayınlar halen full hd. 4k kanal 1 veya 2 tane var. TV'de 8k dijital içerik izlemeyecekseniz 8k şu an için lüzumlu değil. 4K oled alınır.