almaHocam alırken sıfır aldım da adam toplama çıkma ihtimali var dedi şimdiye kadar sıkıntı cikarmadi ama o ihtimal hâlâ var
sahibindende 13500 lük bi ilana yazdım yurtiçi olanından garantili bi tane 12 bin fiyat verdi 2 gündür yazmıyor 12 bine okeydim ben 512 gb 12 ram8k elden teklif geldi vereyim mi sizce cihazım temiz 512/12 modeli 2 3 aylık cihaz sıfiri 12k galiba
ne alakası var hocam düzgün telefoncudan aldıysan olmaz öyle şey adam fiyatı düşürmek için diyorHocam alırken sıfır aldım da adam toplama çıkma ihtimali var dedi şimdiye kadar sıkıntı cikarmadi ama o ihtimal hâlâ var
Almıyorum satıyorum hocamHocam alırken sıfır aldım da adam toplama çıkma ihtimali var dedi şimdiye kadar sıkıntı cikarmadi ama o ihtimal hâlâ var
Yok şu an satıyorum cihazı 4 ay önce 11,5kden almıştım aldığım telefoncu toplama ihtimali var demişti adam bana satarken o şekilde sattı şimdi ben satıyorum 8k teklif veriyorlarne alakası var hocam düzgün telefoncudan aldıysan olmaz öyle şey adam fiyatı düşürmek için diyor
Normalde bunun 3 4 aylık piyasayı bir bilsem hocam piyasa çok karışık şu an ydlerde birde sıfır aldığım kişi benim telefon toplama olabilir dedi o haliyle almıştım benne alakası var hocam düzgün telefoncudan aldıysan olmaz öyle şey adam fiyatı düşürmek için diyor
Sahibinden karıştır. Sen de ikinci el aldıysan düşülmez bu kadarAlmıyorum satıyorum hocam
Yok şu an satıyorum cihazı 4 ay önce 11,5kden almıştım aldığım telefoncu toplama ihtimali var demişti adam bana satarken o şekilde sattı şimdi ben satıyorum 8k teklif veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde bunun 3 4 aylık piyasayı bir bilsem hocam piyasa çok karışık şu an ydlerde birde sıfır aldığım kişi benim telefon toplama olabilir dedi o haliyle almıştım ben