bildiğim kadarıyla sorumlulukları en geç 12. sınıfta geçmen lazımbenim 9. sınıftan kalma 8 tane sorumluluk sınavım var şuan 11. sınıfım ve ortlamam 60 3dersten kalıyorum şuanlık sınıfta kalırmıyım sorumlulukları veremez isem
Sorumluluk veremezsen mezun olamıyorsun. Verene kadar lise diploması verilmiyor ve üniversite sınavına girsen bile tercih yapamıyorsun diye biliyorum.benim 9. sınıftan kalma 8 tane sorumluluk sınavım var şuan 11. sınıfım ve ortlamam 60 3dersten kalıyorum şuanlık sınıfta kalırmıyım sorumlulukları veremez isem
Bildiğim kadarıyla hayır kalmasın ama o sorumluk sınavlarını verene kadar mezun olamasınbenim 9. sınıftan kalma 8 tane sorumluluk sınavım var şuan 11. sınıfım ve ortlamam 60 3dersten kalıyorum şuanlık sınıfta kalırmıyım sorumlulukları veremez isem
Reis bilgin varmi ayni durum ya kafayi yedim yabenim 9. sınıftan kalma 8 tane sorumluluk sınavım var şuan 11. sınıfım ve ortlamam 60 3dersten kalıyorum şuanlık sınıfta kalırmıyım sorumlulukları veremez isem
sorumluluk sınavı 6 yı geçmiş ise sınıftekrarı olurReis bilgin varmi ayni durum ya kafayi yedim ya
Reis bilgin varmi ayni durum ya kafayi yedim ya
Ortalama 50 bu dönem bu olay dogrudan sinifi gecemeyenler için mi herkes farkli bişey soyluyor vallaha kafayi yedimsorumluluk sınavı 6 yı geçmiş ise sınıftekrarı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle