8tane sorumluluk sınavım var sınıfta kalırmıyım

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
benim 9. sınıftan kalma 8 tane sorumluluk sınavım var şuan 11. sınıfım ve ortlamam 60 3dersten kalıyorum şuanlık sınıfta kalırmıyım sorumlulukları veremez isem

benim 9. sınıftan kalma 8 tane sorumluluk sınavım var şuan 11. sınıfım ve ortlamam 60 3dersten kalıyorum şuanlık sınıfta kalırmıyım sorumlulukları veremez isem
bildiğim kadarıyla sorumlulukları en geç 12. sınıfta geçmen lazım
yani bu yıl geçemediysen gelecek yıl son şansın var diye biliyorum
sınıfta kalmazsın herhalde

Sorumluluk veremezsen mezun olamıyorsun. Verene kadar lise diploması verilmiyor ve üniversite sınavına girsen bile tercih yapamıyorsun diye biliyorum.

Bildiğim kadarıyla hayır kalmasın ama o sorumluk sınavlarını verene kadar mezun olamasın

Sorumluluklar seni sınıfta bırakmaz ama mezun olmanı engeller eğer onları vermez isen 12. sınıf bitse bile diploma almak için o sorumluluk sınavları için uğraşırsın.

12 sınıfa kadar sorumlu olduğun dersleri vermen lazım
Benimde 9 tane vardı şuan 2 tane kaldı sakın sorumlulukları stres etme kopya ile geçersin ben öyle geçtim

seni şu ana kadar sanayiye göndermeyen eğitim sisteminin içine tüküreyim.

Reis bilgin varmi ayni durum ya kafayi yedim ya
sorumluluk sınavı 6 yı geçmiş ise sınıftekrarı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis bilgin varmi ayni durum ya kafayi yedim ya
7.jpg

Geri