Neler Yeni

9.00Hen Ps4 banlandığımı nasıl anlarım

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
Selamlar 1-2 yıl önce 2.el 1 ps4 fat kasa cihaz aldım bu cihaz kırık versiyon 9.00 Hen versiyon
Bu cihazı aldığım kişi ile iletişim kuramıyorum şöyle bir niyetim var format atıp para ile oyunları satın alıp oynamak istiyorum ama eğer format attığımda cihaz banlanmış görünürse eğer cihaz yalan olur hiçbir işe yaramaz artık ama banlı değilse hiçbir problem olmadan oyunları satın alıp oynamayı planlıyorum format atmadan banlanıp banlanmadığını nasıl görürüm zor soru yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Semi kaan Çakır
Selamlar 1-2 yıl önce 2.el 1 ps4 fat kasa cihaz aldım bu cihaz kırık versiyon 9.00 Hen versiyon
Bu cihazı aldığım kişi ile iletişim kuramıyorum şöyle bir niyetim var format atıp para ile oyunları satın alıp oynamak istiyorum ama eğer format attığımda cihaz banlanmış görünürse eğer cihaz yalan olur hiçbir işe yaramaz artık ama banlı değilse hiçbir problem olmadan oyunları satın alıp oynamayı planlıyorum format atmadan banlanıp banlanmadığını nasıl görürüm zor soru yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar
O konuda bir fikrim yok ancak elindeki cihazı satıp hiç eklene yapmadan orjinal PS4 pro alman daha mantıklı olmaz mi ?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuda bir fikrim yok ancak elindeki cihazı satıp hiç eklene yapmadan orjinal PS4 pro alman daha mantıklı olmaz mi ?
Kim uğraşacak yahu ben elimdeki cihazı değerlendirme taraftarıyım ama yardımcı olsanız cok iyi olur :)))

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka elindekini satıp ps5 almaya bak orj oyun alcaksan.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hacı ps5 aldım zaten ben bu elimdeki cihazı nasıl değerlendiririm nasıl can veririm onunla uğraşıyorum
Orj oyun ile uğraşma derim Kırık bi şekilde sat paraya ihtiyacın varsa

Top Bottom