9-10-11k arası hazır sistem lazım

êvola

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba pc satıcam yeni pc arıyorum bilen kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim

Merhaba,

Eğer bir miktar daha çıkabilirsen daha kaliteli bir şey istiyorsan pbm kasalar var aslında başka modelleri vardı ama stoklarda kalmamış yoksa o kasaları önerirdim. Ben sekira modelini aldım gayet memnunum fakat o da stoklarda kalmamış heralde ilanı bulamadım.

Knk iyi misin? Adam bütçem 9-11k diyor sen 20k pc öneriyorsun bir de bütçenizi biraz yükseltirseniz diyorsun. Lan biraz yükseltmekten kastın 10k mı?

Ben daha yeni gaminggen tr den 11 bine i3 12100f li ve asus dual 2060 lı sistem aldım.Fiyat performans olarak aşır değil ama çok iyi özellikle dolar 14 iken çıkan 10 bine g4.5 la aynı fiyat performansa sahip vence çünkü 2060 her 3050 den daha performanslı ve işlemci olarakda R5 3600 dan %15 oranında daha performanslı fakat doğal olarak çoklu performans gücü olarak daha düşük.Son olarak bence fiyat performans plarak 4.5 dan daha iyi.

Merhaba,

Eğer bir miktar daha çıkabilirsen daha kaliteli bir şey istiyorsan pbm kasalar var aslında başka modelleri vardı ama stoklarda kalmamış yoksa o kasaları önerirdim. Ben sekira modelini aldım gayet memnunum fakat o da stoklarda kalmamış heralde ilanı bulamadım.

reis bunlar senın ürünlerin mi doğruyu söyle herkese öneriyorsun bunları :D
3600 işlemciye 3070 3060ti takmak nasıl bir seviyedir dar boğazın kralını yaşarsın

Merhaba,

Bu sistemler ne hiç biri alınmaz kafa mı güzel?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,835
Üyeler
183,472
Son üye
evrennc
Geri