Neler Yeni

9 10 ay mining yapmış MSI GAMİNG 1660 Ti

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Driver sorunları, wattman sorunları saymakla bitmez
Abartıldığını düşünüyorum. Şuan piyasa da bulunan kartların çok büyük bir kısmı elime geçti ve neredeyse hepsini kullanma fırsatım oldu. Evet yazılım olarak Nvidia kadar kusursuz çalışmıyorlar ama çok nadiren aldığım Wattman hatası harici hiçbir sorun yaşamadım AMD de.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Abartıldığını düşünüyorum. Şuan piyasa da bulunan kartların çok büyük bir kısmı elime geçti ve neredeyse hepsini kullanma fırsatım oldu. Evet yazılım olarak Nvidia kadar kusursuz çalışmıyorlar ama çok nadiren aldığım Wattman hatası harici hiçbir sorun yaşamadım AMD de.
Ben abartmıyorum. Forumda yüzlerce hata alan görebilirsin. Hangisi daha çok sayalım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben abartmıyorum. Forumda yüzlerce hata alan görebilirsin. Hangisi daha çok sayalım.
Hocam zaten olay o. Sadece hata alanları görürsün ve çok olduğunu düşünürsün. Kimse buraya gelip ben wattman hatası almıyorum diye konu açmaz. :)

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Hocam zaten olay o. Sadece hata alanları görürsün ve çok olduğunu düşünürsün. Kimse buraya gelip ben wattman hatası almıyorum diye konu açmaz. :)
Dediğin doğru. İndivia ya kiyasladigimiz vakit, hata alma oranın daha yüksek.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Bulut
o kadar haklısın ki... bende xfx rx 6600 var 5 aydır kullanıyorum. öncesinde de rx 570 vardı 1 sene kullandım ve hiç bi sorun yaşamadım canavar gibi çalışıyor. bence önemli olan doğru driverıı kurmak gidip önerilen değilde isteğe bağlı driverları kurarsanız tabi ki sorun yaşarsınız :=}

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,920
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom