yusuf_sahin34
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
9 ila 10 bin lira arası bir bütçem var. Bunla f/p bir sistem toplamak istiyorum. Önerisi olan var mıdır?
Kasayı 2. Ssdyi 3.Seçerek alınabilir ama ben olsam indiririm kovaları 1660 s li sistem düşebiliyor9 ila 10 bin lira arası bir bütçem var. Bunla f/p bir sistem toplamak istiyorum. Önerisi olan var mıdır?
Saol dostum bir de bunu buldum sence fiyatına göre hangisi daha iyi?Kasayı 2. Ssdyi 3.Seçerek alınabilir ama ben olsam indiririm kovaları 1660 s li sistem düşebiliyor
Hocam attığınız sistem berbat ötesi. Adından unlost olan sistemlerden uzak durun. Alttaki arkadaşın attığı sistem daha iyi depolamayı artırıp alınabilir.Saol dostum bir de bunu buldum sence fiyatına göre hangisi daha iyi?
Hazır Sistemler - inventus
inventus.com.tr
hmm tamamdır hocam teşekkürlerHocam attığınız sistem berbat ötesi. Adından unlost olan sistemlerden uzak durun. Alttaki arkadaşın attığı sistem daha iyi depolamayı artırıp alınabilir.
Eğer 2.el isterseniz r5 5500 rx 6600lü sistemler toplayabilirsin 9-9,5kya.
bu ne alaka la :d![]()
LENOVO Ideapad Core I5-1135g7 8gb/512gb Ssd 15.6
LENOVO Ideapad Core I5-1135g7 8gb/512gb Ssd 15.6'' Fhd Notebook 82h801gjtx Win 11 Home 82H801GJTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nasi ne alaka?bu ne alaka la :d
Adam laptop mu istemiş? Bendede 15 yıllık casper laptop var tuşları soyulmadı. Zamanında 300liraya almıştık. Tuşlarının soyulmaması kalitelimi yapıyor?Nasi ne alaka?
Lenovodan kalitelisi yok 5 senedir kullaniyorum tuşlari bile soyulmadı ben de önerdim senin yorum ne alaka?
Başliga gore link paylaştım, malzeme kalitesi denen olay var çoğu laptopta yok bilgin olsun hele casperde hiç yok logosu bile soyuluyorAdam laptop mu istemiş? Bendede 15 yıllık casper laptop var tuşları soyulmadı. Zamanında 300liraya almıştık. Tuşlarının soyulmaması kalitelimi yapıyor?