35'kya Sistem Önerir Misiniz?

Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasında bende kasa almayı düşünüyordum. kanalım var yayın vs yaparken sorun yaşamak istemediğimden 7500f 5060ti 8gb düşünüyordum ama 49-50k civarlarında hep. Piyasa bilgin varsa yardımcı olabilir misin kanka

Arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasında bende kasa almayı düşünüyordum. kanalım var yayın vs yaparken sorun yaşamak istemediğimden 7500f 5060ti 8gb düşünüyordum ama 49-50k civarlarında hep. Piyasa bilgin varsa yardımcı olabilir misin kanka
vatan sistemlerine bak sürekli düşüyor 50k ya 5060ti 16gb bulursun

Kanka sen de ayynısını alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fhd oynayacaksan bu da çok güzel 8gb olduğu için 2k o kadar iyi olmaz ama çok uygun bakabilirsin

Kanka tam bahsettiğin özelliklerde 45k

Son düzenleme:
Kanka sen de ayynısını alabilirsin

Fhd oynayacaksan bu da çok güzel 8gb olduğu için 2k o kadar iyi olmaz ama çok uygun bakabilirsin

Kanka tam bahsettiğin özelliklerde 45k
45k olan sistem güzelmiş. gaming gecesine indirim olarak gelir mi acaba cumayı beklesem güzel olabilir. Vatana 5060ti gelirse oradan alayım dedim peşin fiyatına 6 taksit vardı ama gelmeyecek gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: DnmR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri