60k Bütçe Sistem Önerisi

kylox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Bütçe
60000
Selamlar hepinize iyi günler umarım iyisinizdir ve umarım gününüz güzel geçiyordur

Şimdi konuya gelirsek

60k bütçeli bir sistem istiyorum ekran kartı 9070xt olacak şekilde bana hazır sistem veya kendim toplayabilceğim güzel bir sistem önerir misiniz

Şimdiden teşekkürler

kasa psu değişirse iyi olur. soğutucu eklenmiyor bir türlü linke. FSP MP7 seçilirse geleceğe iyi yatırım olur dendi.
İşlemci kötü gözüküyor ve şuan piyasa çok bilmiyorum bu sisteme bu para en uygun olan mıdır emin değilim

İşlemci kötü gözüküyor ve şuan piyasa çok bilmiyorum bu sisteme bu para en uygun olan mıdır emin değilim
Hocam 60k ya 9070xt isteyip üstüne 7500F beğenmemek garip olmuş piyasayı takip edin lütfen. Herşeyi işlemci ve ekran kartından ibaret değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem en mantıklı şu şekilde oluyor her parçası kaliteli olmuş oluyor bence şuan fiyat olarak gayet iyi ve axesse 5 taksiti var. Özellikle axess kullanan varsa kaçırmasın https://www.itopya.com/omega-radeon..._1-28609_1-32072_1-8055_1-32527_1#kategori_78

7500f tam fiyat performans ürünü şuan güzel kombinasyonlarla hiçbir oyunda üzmeyecek bir işlemci gibi ileride işlemciyi ekrankartını yükseltirim felan dersen bence b850m-k anakartı tercih etmen daha doğru olur açıkçası onun haricinde gayet güzel uygun bir sistem olmuş itopyanın sistemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,013
Üyeler
195,499
Son üye
Rlexa
Geri