9-10k sıfır ekran kartı

alperr35

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Ryzen 5 5600 ile kullanilacak. ikinci elden aldığım ekran kartı arıza verdiği için sıfır alacağım 650 psu var ...

O zaman Arc A750 alsam nasıl olur işlemci eski değil zaten oynayacağım oyunlar da çok sistem gerektirmiyor ETS 2 efootball vs. Fiyat açısından benim için daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arc A750 nasıl olur sorun çıkarır mı acaba sürücü vs
Sürücü hakkında bilgim yok ama güzel kart bence alınabilir. Sadece bu fsr dlss mevzusu falan var ya o kartta fsr kullanabiliyorsan iyi kullanamıyorsan xess var oda çok başarılı değil.

Sürücü hakkında bilgim yok ama güzel kart bence alınabilir. Sadece bu fsr dlss mevzusu falan var ya o kartta fsr kullanabiliyorsan iyi kullanamıyorsan xess var oda çok başarılı değil.
Kartı kullananlardan bazılarına sorduğumda mükemmel kart hiç sorun çıkarmadı diyorlar, bazı kişilere soruyorum nasıl diye Cs açmıyor diyen biri oldu. İşlemciden dolayı olduğunu düşünüyorum intelde eski nesil işlemciyle sorun çıkarma olayı varmış heralde, ve sanırım Arc A750yi alacağım

Kartı kullananlardan bazılarına sorduğumda mükemmel kart hiç sorun çıkarmadı diyorlar, bazı kişilere soruyorum nasıl diye Cs açmıyor diyen biri oldu. İşlemciden dolayı olduğunu düşünüyorum intelde eski nesil işlemciyle sorun çıkarma olayı varmış heralde, ve sanırım Arc A750yi alacağım
şans meselesi hocam

10k sıfır bu zamanda zor bütçe artırabilirsen 5060 ti tarzı kartlara bak bence

eger vr da kullanacaksaniz meta quest link de arc serisi gpular desteklenmiyor haberiniz olsun

10k sıfır bu zamanda zor bütçe artırabilirsen 5060 ti tarzı kartlara bak bence
Hocam işlemci 5600 16 ram var ETS 2 efootball arada valo oynarım 5060 ti'ye gerek yok bence

eger vr da kullanacaksaniz meta quest link de arc serisi gpular desteklenmiyor haberiniz olsun
Vr kullanmıyorum teşekkürler

O zaman Arc A750 alsam nasıl olur işlemci eski değil zaten oynayacağım oyunlar da çok sistem gerektirmiyor ETS 2 efootball vs. Fiyat açısından benim için daha iyi olur

Arc A750 nasıl olur sorun çıkarır mı acaba sürücü vs
hocam bence a750 alacagınıza 2. elden ekran kartı alsanız cok daha iyi olur illaki sıfır alacagım diyorsanız bence rx 7600 daha iyi olabilir tabii diger arkadaslarında fikirleri çok önemlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,662
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri