Sir Cem T-oker
80+ Gold
3vs3 oluyor en az. 4 kişi daha var mı ?o zaman 21:30 a ayarlayalım iste 1 saat falan oynarız
3vs3 oluyor en az. 4 kişi daha var mı ?o zaman 21:30 a ayarlayalım iste 1 saat falan oynarız
illaha çıkar ya burda oynayan3vs3 oluyor en az. 4 kişi daha var mı ?
6 tl var steamde 4 tlm eksik alamıyorum :d3vs3 oluyor en az. 4 kişi daha var mı ?
beyler el atacak var mı ? yoksa ben atayım mı ?6 TL var steamde 4 tlm eksik alamıyorum :d
kim geliyor şuan oyuna belki annemden kartını isterimbeyler el atacak var mı ? yoksa ben atayım mı ?
vallahi yukarıda mesajları olan çoğu kişi geliyor.kim geliyor şuan oyuna belki annemden kartını isterim
olmazsa atarım sıkıntı yok.vallahi yukarıda mesajları olan çoğu kişi geliyor.
4 liralık kart var 5 lira da bakiye var sana gönderme şansım var mı topluluk pazarında satamıyorum kartlarıvallahi yukarıda mesajları olan çoğu kişi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmazsa atarım sıkıntı yok.
Bende gelirimhiç oynamayan arkadaşlr girsin free antrenman modu var. orada top falan sürsün.
ben 21.30 gibi girebilirim.
Aga nerden konusucaz DC fln mi geçiyoruz ?vallahi yukarıda mesajları olan çoğu kişi geliyor.
olmazsa atarım sıkıntı yok.
illaha çıkar ya burda oynayan
Hocam eklim mi çarşamba günü için listeye6 TL var steamde 4 tlm eksik alamıyorum :d
yok knk ekleme gelemeyebilirim siz takılınBu gün girecekler girsin ama Çarşamba kesin girmemiz lazım
Hocam eklim mi çarşamba günü için listeye
ben şu an gelirim.
Bende gelirim
Geldim bulalımDiscord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
şu dc ye gelin 21:30 a kadar adam toplayıp girelim