venomx
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
S20fe mi x3 pro mu?X3 pro aldım yeni gayet memnunum
S20fe mi x3 pro mu?X3 pro aldım yeni gayet memnunum
Ben de öyle düşünüyorum yaa özenli kullanıyorum almışken iyisini alayım kafam rahat olsun diye bütçeyi bu kadar yükselttimEğer malınızin kıymetini biliyorsanız yani hor kullanmıyorsanız ve uzun bir süre kullanmayı düşünüyorsanız alınır
Haha garip bir durum kafa kafaya desek artıları eksileri bu fiyat farkı nerden çıkıyorHocam uzun süredir x3 pro kullanan biri olarak hiç düşünmeden al diyebilirim.
x4 pro çıkınca hemen update edeyim dedim ancak çok ilginç bir durum var
x3, x4 e göre daha iyi![]()
Hiç gerek yok. S20 FE SD işinizi görecektir.Bu arada aklıma takılan en büyük soru işareti günlük işler için bir telefona bu kadar para verilir mi sizler ne düşünüyorsunuz
Güncelleme gelmeyecek demişti forumdan birisi , o kafamda soru işareti bıraktı ya.Hiç gerek yok. S20 FE SD işinizi görecektir.
Bende ikisi arasında kalmıştım X3 pro aldım çok memnunum şuan kamera Olsun işlemci olsun ekran kalitesi vs çok güzel fiyatına göre iPhone 13 den geçtim bu aradaS20fe mi x3 pro mu?
Bende ikisi arasında kalmıştım X3 pro aldım çok memnunum şuan kamera Olsun işlemci olsun ekran kalitesi vs çok güzel fiyatına göre iPhone 13 den geçtim bu arada
Satmam gerekti para lazım oldu Kalan para ile X3 pro aldım13den neden geçtin acaba