Neler Yeni

9 a yeni geçtim üniversite sinavı ile bilgi verirmisiniz ?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Abilerim ablalarım diyelim ki ben bir üniversiteye gitmek istiyorum ama çok karmaşık bişey gibi lgs gibi değil yani bana en başından anlatır mısınız en ince ayrıntısına kadar :(

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiden en ince ayrıntısına kadar öğrenip ne yapacaksın? Bu kadar kasma bence. Düzenli çalışmaya dikkat et, zamanı gelince en ince ayrıntısına kadar öğrenirsin her şeyi.
Zaten o yüzden sordum lgs de iken 5. Sınıftayken bilmek bence bir artıydı

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 e geçince yavaş yavaş öğrensen iyi olur erkenden strese girersin sen sadece notlarını yüksek tut
Tamam abi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiden en ince ayrıntısına kadar öğrenip ne yapacaksın? Bu kadar kasma bence. Düzenli çalışmaya dikkat et, zamanı gelince en ince ayrıntısına kadar öğrenirsin her şeyi.
Sağolun hepiniz

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Abilerim ablalarım diyelim ki ben bir üniversiteye gitmek istiyorum ama çok karmaşık bişey gibi lgs gibi değil yani bana en başından anlatır mısınız en ince ayrıntısına kadar :(
9'da derslere saatlerce çalışmanıza gerek yok, dersleri doğru düzgün dinleyip not alın ve evde 1-2 saat tekrar edip sorusunu çözün, kalan zamanları da kitap okumak veya başka kendinizi geliştirecek şeylere ayırın, çünkü 11-12'de bunlara pek vaktiniz kalmayabilir.
@Prof ESL sana göre herhalde saatlerce çalışıp başka hiçbir yetenek veya hobi kazanmamalı herhalde, lise hayatında sadece ders çalışıp üni'de sunum gibi şeyler yaparken çuvallayan bir çok kişi gördüm.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Kaan
9-10'da çok kasmana gerek yok ama hiç çalışmazsan sonraki senelerde daha çok zorluk çekersin. En zorlayan sene benim için 11'di. Ama 9,10 rahatlığını 11. sınıfta uygulamaya kalkarsan patlarsın.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Önünde uzunca 4 sene var. Sana tavsiyem 11. sınıfta başla çalışmaya. Şimdiden yorma kendini.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Önünde uzunca 4 sene var. Sana tavsiyem 11. sınıfta başla çalışmaya. Şimdiden yorma kendini.
Yok hacı çalışmayı düşünüyorum lgs de çalışmadık da ne oldu imam hatip te kaldık

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mahmut ÇELİK
Instagram
www.instagram.com/mahmutcelik53/
Twitter
mahmutcelik53
Daha yeni bir sınav sisteminden yeni çıkmışsın o yüzden şuan ki derslerine önem ver ortalamalarını yüksek tut. 9.sınıfına hakim ol.
Şöyle açıklayabilirim üniversite sınavını
9 ve 10 sınıflar tyt
11-12 sınıflar ayt'dir şimdilik sana bu yeter :D
Çok çalışmak istiyorsan eğer sayısalsan eğer 9.sınıf matematik ve fizik kimya biyoloji hakkında kaynak kitaplar alarak onları bitirebilirsin. Sözelsen de tarih türkçe vs.
Bol bol kitap oku.
Kitap tavsiyem Einstein ile Ay yürüyüşü - Joshua Foer

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dünyanın en kötü eğitim sistemine sahip bir ülkenin en saçma sınavı hakkında bilgi alıp ne yapacaksın?

Sen 12 olasıya zaten sınav değişir. Başka bir şey olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom