9.sınıf alan seçimleri

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,152
Selamlar dostlar 9. sınıfa yeni başladım ama alan seçimlerine yetişemedim o yüzden okul kendisi yapmış (haydarpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi) ben bilişim istiyordum kontejyan kalmamış o yüzden bugün baktığımda METAL TEKNOLOJİSİ yazıyordu içime bi şey düştü nedenmi arkadaşlarım orası çok kötü çok zor falan dedi korkuttular gözümü sizce nasıl bir bölüm okuyanınız varmı ? bi bilgilendirin beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

La bişey diyin üzgün atıp moralimi bozuyonuz yhaa

Ben bilişim okuyorum.
Eğer bilgisayar ile ilgilisiysen ve bundan bıkmayacaksan okumanı tavsiye ederim.
Meslek liselerindeki bütün dersler aynıdır.
Fakat zorlaştıran öğretmenler.
Sana hangi öğretmen gelecek bilemezsin.
Dene eğer zorlanırsan okul değiştirirsin.

Ben bilişim okuyorum.
Eğer bilgisayar ile ilgilisiysen ve bundan bıkmayacaksan okumanı tavsiye ederim.
Meslek liselerindeki bütün dersler aynıdır.
Fakat zorlaştıran öğretmenler.
Sana hangi öğretmen gelecek bilemezsin.
Dene eğer zorlanırsan okul değiştirirsin.
Okul çok güzel onda sıkıntı yok beni bölümden çko korkuttular yok kötü falan çokzor yağ kir pas içinde kalırsın falan ?

Okul çok güzel onda sıkıntı yok beni bölümden çko korkuttular yok kötü falan çokzor yağ kir pas içinde kalırsın falan ?
Bilmiyorum o bölümü.
Fakat eğer bilişim istiyorsan okumalısın.
Başka okula geç yine oku bence.

Metal işi sanayi işi diyebilirim direk oradan bak, seviyor musun o işleri.

.
Selamlar dostlar 9. sınıfa yeni başladım ama alan seçimlerine yetişemedim o yüzden okul kendisi yapmış (haydarpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi) ben bilişim istiyordum kontejyan kalmamış o yüzden bugün baktığımda METAL TEKNOLOJİSİ yazıyordu içime bi şey düştü nedenmi arkadaşlarım orası çok kötü çok zor falan dedi korkuttular gözümü sizce nasıl bir bölüm okuyanınız varmı ? bi bilgilendirin beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

La bişey diyin üzgün atıp moralimi bozuyonuz yhaa
Orda arkadaşım bu sene senin gibi 9 a başladı adı Burak Arda Yarlıgan tanıyor musun ?

Yani işim olmaz sanayi ile zaten metal bölümünü beğenmessem okul değişikliği yaparım bilişim için
[/QUOTE]

O zaman çok geç kalmadan imkanın var ise geçiş yap ama okullarda bölümler arası geçiş imkanda olabilir bir onu araştır okulunda

Yani işim olmaz sanayi ile zaten metal bölümünü beğenmessem okul değişikliği yaparım bilişim için

O zaman çok geç kalmadan imkanın var ise geçiş yap ama okullarda bölümler arası geçiş imkanda olabilir bir onu araştır okulunda
[/QUOTE]
Peki bişi sorucam şuanki okulumda okula gidip hocayla konussam bölüm değiştirme imkanım varmı

beyler konuyla alakasız lise yazılıları ne zaman olucak babama soruyorum 1 aydan daha az kalmıştır diyo ne zaman olucak bu yazılılar yazılıya 1 hafta kala açıklama yaparlarsa bide offf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,846
Üyeler
194,700
Son üye
Hsg53
Geri