ardaozal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,495
aga be sizin okulda kaç kız vara
ayın 27 diye biliuorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
e
evet
aga be sizin okulda kaç kız vara
ayın 27 diye biliuorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
e
evet
meslek lisesi nasıl ortam falan iyi ? miYok denilcek kadar azzz
Ekim sonu Kasım başı dendi bana ama her okulda farklılık gösterebiliyor.beyler konuyla alakasız lise yazılıları ne zaman olucak babama soruyorum 1 aydan daha az kalmıştır diyo ne zaman olucak bu yazılılar yazılıya 1 hafta kala açıklama yaparlarsa bide offf
3 hafta falan var yaniEkim sonu Kasım başı dendi bana ama her okulda farklılık gösterebiliyor.
Tahminen o tarihlerde olur.
Günde 3-4 saat çalışırsan yetiştirebilirsin bence.3 hafta falan var yaniabi ne kadar yaklaşmış ben daha ilk konuları çalışıyorum hala
hmmm yenisin doğu sizin sınav çok kötü geçmiştir maske vsNe bileyim daha yeni geçitk okulazaten kafa dağıldı bölüm açıklanınca
![]()
hocalar bile tam olarak açıklamadıbeyler konuyla alakasız lise yazılıları ne zaman olucak babama soruyorum 1 aydan daha az kalmıştır diyo ne zaman olucak bu yazılılar yazılıya 1 hafta kala açıklama yaparlarsa bide offf
bari şu konuya kadar diye açıklasalar online eğitim çöp kesinlikle normal eğitimi tutmuyor ben şuan tonguç 0 dan 10 a set aldım onla çalışmaya başladımda ekim sonu diyince şaşırdım 3 hafta sonra yazılı olucaksak vay halimize zaten 10.sınıfa geçeli ne kadar oluyokihocalar bile tam olarak açıklamadı
bence kasım Sonu olur diye düşünüyorum tahminim