İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,747
- İsim
- İsmail aslan
- İlgilendiği Kategoriler
- Monitör , ekran kartı
- Steam
- irexaTR
- İsmailAslanx
Merhaba Sayın forum üyeleri ! Arkadaşlar bana 9.sınıf için kaynak ve kitap okumaya başlamak istiyorum bunun için kolay-orta derecede bir roman , hikaye vb.
-9.sınıf için orta-zor derecede kaynak önerileriniz nedir ? (Hedeflerim büyük olduğu için ne önerirsiniz ?)
-Tavsiyeleriniz varmıdır ?
-Genel tekrarları nasıl yapacağım ? Tavsiyeniz ?
-Ders notlarındada hedefim büyük ve 10.sınıf sonunda TYT bitmiş olucak şekilde bir planım var. Fakat bir sürü konuyu nasıl aklımda kalıcak şekilde koruyabileceğimi hayla tam çözemedim önerileriniz nedir ?
-kaynaklar genel olarak aynı alışveriş sitesinden olursa güzel olur.
-Bana 9.sınıfı veya olmazsada 1.dönüm için yetecek şekilde önerileriniz nedir ?
-çözebilcek denemeleri nereden bulacağım ? Zırt pırt İntden almak gibi bir vaktim yok. Kırtasıyelerde varmıdır ?
Not : ANADOLU lisesi
Kısacası ; yüksek beklenti için yeticek kaynak , okuma kitabı vb.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler !
Bütçe:600-800 vb.
-9.sınıf için orta-zor derecede kaynak önerileriniz nedir ? (Hedeflerim büyük olduğu için ne önerirsiniz ?)
-Tavsiyeleriniz varmıdır ?
-Genel tekrarları nasıl yapacağım ? Tavsiyeniz ?
-Ders notlarındada hedefim büyük ve 10.sınıf sonunda TYT bitmiş olucak şekilde bir planım var. Fakat bir sürü konuyu nasıl aklımda kalıcak şekilde koruyabileceğimi hayla tam çözemedim önerileriniz nedir ?
-kaynaklar genel olarak aynı alışveriş sitesinden olursa güzel olur.
-Bana 9.sınıfı veya olmazsada 1.dönüm için yetecek şekilde önerileriniz nedir ?
-çözebilcek denemeleri nereden bulacağım ? Zırt pırt İntden almak gibi bir vaktim yok. Kırtasıyelerde varmıdır ?
Not : ANADOLU lisesi
Kısacası ; yüksek beklenti için yeticek kaynak , okuma kitabı vb.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler !
Bütçe:600-800 vb.