9. Sınıf sınav konularım.

alake

80+
Reaksiyon skoru
113
Resimde gördüğünüz gibi Mart ayının başında sınavlarım başlıyor. Sınav konularim da bu şekilde. Sizce hangi derse ağırlık vermeliyim? Hangi konular zor? (Not:özel okula gidiyorum onu da hesaba katabilirsiniz.)

Ekler

• Screenshot_20210223-222359.png
    Screenshot_20210223-222359.png
    272.2 KB · Hit: 82
Hangi dersin biraz daha zayıfsa ona öncelik ver ama Matematik ve Edebiyat derslerinin saat sayısı daha fazla olduğu için karneye daha fazla etki ediyor galiba.

İngilizce konuları hiç değişmiyor 6 yıldır aynı konular ona çalışmadan yapabilirsiniz bence.

İngilizcem çok iyi seviyede, matematikde kötüyüm ama sınav konuları açıklanmadan önce de bol bol mantık ve kümeler konusunu çalıştım. Biyoloji eh iyi sayılır.. ortalamam 80 gelirse de pc alacağım :d
9. sınıf kolay aslında ortalamanı 85'e hedefle bence

Resimde gördüğünüz gibi Mart ayının başında sınavlarım başlıyor. Sınav konularim da bu şekilde. Sizce hangi derse ağırlık vermeliyim? Hangi konular zor? (Not:özel okula gidiyorum onu da hesaba katabilirsiniz.)
fizik kimya çok konu yok onlar basit edebiyatta da pek bişey yok matematik çalış demediğim dersler zaten ezberleyerek yaparsın ama mata odaklan

İngilizcede ki konular hiçbir şey değil. Az bir çalışmayla tam not alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,915
Üyeler
195,202
Son üye
Onurleo
Geri