Neler Yeni

9. sınıfa geçtim neler yapmam lazım

kveysel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
veysel
Yaz tatilini 8. sınıfı tekrar ederek geçirdim dönem içinde neler yapmalıyım neler yapmamalıyım. Çalışma tarzım nasıl olmalı ortaokulda çok sıkı çalışmadım ama fen lisesi öğrencisiyim. Üniversite sınavında ilk 10k hedefim var sıkı çalışmam lazım. Ayrıca 9. sınıfta başlangıç için kolay ve orta derece zorlukta test kitabı önerir misiniz?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Hiçbir şey yapma lise hayatını yaşa ilerde çok özleyeceksin

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
9'da dersini dinle 10'da hem dersini dinle hem de çıtırından tyt başla.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
+1
lise hayatımız mı kaldı be pandemi içinden geçti eğlenemeden sınav öğrencisi oldum
11. sınıfa geçtim lise hayatım yok 10. sınıfta bir kere bile okulla alakalı güldüğümü hatırlamıyorum hiç arkadaşım olmadı konuları öğrenemedim sınava girdim belki notlarım iyiydi çalışmıştım ama çok zor günlerden geçtim performans ödevleri normal ödevler projeler sınavlar derken gülüp eğlenmeden lise hayatımın sonlarına geldim gram mutlu değilim 9 ve 10'a geçenlere söylüyorum ki gerçekten eğlenin 11 ve 12'de sınav stresi olacak ilerde çocuğum veya çocuklarım olursa lise hayatımla ilgili anlatacak anım bile yok :confused:

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
11. sınıfa geçtim lise hayatım yok 10. sınıfta bir kere bile okulla alakalı güldüğümü hatırlamıyorum hiç arkadaşım olmadı konuları öğrenemedim sınava girdim belki notlarım iyiydi çalışmıştım ama çok zor günlerden geçtim performans ödevleri normal ödevler projeler sınavlar derken gülüp eğlenmeden lise hayatımın sonlarına geldim gram mutlu değilim 9 ve 10'a geçenlere söylüyorum ki gerçekten eğlenin 11 ve 12'de sınav stresi olacak ilerde çocuğum veya çocuklarım olursa lise hayatımla ilgili anlatacak anım bile yok :confused:
Aynı birebir aynı haldeyim.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayat devam ediyor normal okula gidip geleceksin.

Top Bottom