Neler Yeni

9. sınıfı atlatanlardan tavsiyeler

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Şöyle söyliyom. "Oh be 8. sınıf bitti dinlenelim" diyemezsiniz 9 da yoğun bir sınıf.

sws9912

80+ Silver
Oğlum ne diyosunuz .D

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Öncelikle derslerden başlayayım hayatım boyunca hep ortalama bir ögrenciydim ve liseye geçmeden önce insanlar hep çok zor olduğunu 50-60'dan yüksek notlarının olmadığını söylüyorlardı en başta böyle diyenleri takma,dediğim gibi hep ortalamabir öğrenciydim sınava geçen sene girdim ve bir Anadolu lisesini kazandım.Birinci dönemi takdir alarak geçtim sınavlardan hep bir gün önce çalıştım bütün öğretmenlerin sana şöyle söylecek "Burası ortaokul değil,lise sınavdan bir gün önce çalışırsanız başaramazsınız" böyle bir kural yok bunu asla unutma tabii günlük çalışırsan daha iyi olur orası ayrı bir mesele :D.Diğer bir mevzu ise lisenin kendisi sana şöyle söyleyeyim kanka ortaokuldan hiçbir farkı yok bana göre,pek bir şey bekleme yani ve asla insanlara güvenme her zaman başkalarına karşı tetikte olmanı tavsiye ederim çünkü insanlarbu yaşlarda gerçekten acımasız olabiliyor.

oldspace

80+
İyi bir üni istiyorsan 9.sınıftan sıkı tut derim.Sıkı tut derken günlük 10 saat falan çalış demiyorum sadece temelin iyi olsun.

sws9912

80+ Silver
İyi bir üni istiyorsan 9.sınıftan sıkı tut derim.Sıkı tut derken günlük 10 saat falan çalış demiyorum sadece temelin iyi olsun.
10 saat hangi insan çalışır pardon insan dedim

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
10'a geçtim ve 9 cidden en güzel okul senemdi.
Arkadaşlarının yaptığı etkinliklere kesinlikle katıl.
Meslek lisesinin puanlı kısmındayım diye arkadaşlarım da gayet iyiydi diğer üst sınıflar da çok samimiydi.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
5. sınıfda 40 tane test kitabı olan çocuk vardı günde 200 soru çözerdi
Bu hırsla ve çalışma kapasitesiyle alakalı ama kesinlikle hedefle alakalı değil muhtemelen 5 test kitabı olan kişi patron senin dediğin çocukta onun en iyi çalışanı olacak umarım anlatabilmişimdir :).

Top Bottom