9. sınıfım matematik fen seçicem napmalıyım

pauahhahahah pişman değilmiş bi de.sallasam 100 k yapardım sınavda.
hmm görücez okul okuyarak bir yere gelmeye çalışıyorsun evde yatırım yaparak günde en az 50 dolar para kazanıyorum bunu yapabilir misin yapamazsan okul oku
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yemin ediyorum okumuyorum yazısını aradım hiç pişman değilim dediniz ya 😂😂😂
okumak pek bir şey getirmiyor burada

hmm görücez okul okuyarak bir yere gelmeye çalışıyorsun evde yatırım yaparak günde en az 50 dolar para kazanıyorum bunu yapabilir misin yapamazsan okul oku

kriptoay girdin herhalde bu sene.ben 2017 de girmiştim.10 bin tl den btc aldım 4 sene önce.50 dolar diyo bana.

Öyle vallaha

knk sen okumuyon zaten. öğrenci girsin sağda solda gezsin diye açılan yerden diploma alacan.

ben 2017 de girmiştim.10 bin TL den btc aldım 4 sene önce.50 dolar diyo bana.
evet dostum çok zekisin sen

knk sen okumuyon zaten. öğrenci girsin sağda solda gezsin diye açılan yerden diploma alacan.
sana giren çıkan ne adam

kriptoay girdin herhalde bu sene.ben 2017 de girmiştim.10 bin TL den btc aldım 4 sene önce.50 dolar diyo bana.
kripto temelli senin bilmediğin farklı şeylere girdim btc benim için bir şey ifade etmiyor

evet dostum çok zekisin sen

sana giren çıkan ne adam
bana giren çıkan yok.190k yapmışsın.başarın yok.bir halt bilmeden millete akıl veriyorsun.çalışma diyorsun.

O konuda biraz heyecanlısın herhalde :) sen sadece konularına çalış OBP yüksek tut.
9. Sınıfta bir tık daha fazla çalış

bana giren çıkan yok.190k yapmışsın.başarın yok.bir halt bilmeden millete akıl veriyorsun.çalışma diyorsun.
sen kaç k dasın birader ? 30 k daki arkadaşım dişçilik bulamadığı içi mezuna kaldı bense 13 kuruşken bitçi aldım yükseldi sattım farklı borsalara girdim kendimi gelştiriyorum senin gibi çok bilmişlik yapıpı hava atmıyorum insanlara

sen kaç k dasın birader ? 30 k daki arkadaşım dişçilik bulamadığı içi mezuna kaldı bense 13 kuruşken bitçi aldım yükseldi sattım farklı borsalara girdim kendimi gelştiriyorum senin gibi çok bilmişlik yapıpı hava atmıyorum insanlara
190 k yapmışsın çalışma diyorsun sen kimsin. 25 k daydım.Elektrik elektornik mühendisiyim işim var çalışıyorum.50 dolar kazanıyorum diyorsun boş boş konuşuyorsun.hava atmaya kalkan sensin.

Ben Bu Düşünceye Katılmıyorum , Şimdiden TYT Çalışmaya Başlasa Onu O kadar Öne Atar Ki , 11'im Önceden Tyt Çalışmadığım İçin Çok Pişmanım
Günde 1 saat Bile Sizi Binlerce Kişinin Önüne Atar.
daha tyt konuları görmemişken tyt çalışmak?

çok toxic birisin gelmiş burda insanların sinirlerini bozuyorsun mesajlarından belli bu forumdan banlanman gerek yegane isimlerden birisin

çok toxic birisin gelmiş burda insanların sinirlerini bozuyorsun mesajlarından belli bu forumdan banlanman gerek yegane isimlerden birisin
Koş 50 dolar kazan hadi bakacam arkandan.

190 k yapmışsın çalışma diyorsun sen kimsin. 25 k daydım.Elektrik elektornik mühendisiyim işim var çalışıyorum.50 dolar kazanıyorum diyorsun boş boş konuşuyorsun.hava atmaya kalkan sensin.
mühendis olana laf söylüyorsun iflah olmaz bir canlısın diğer konularda yazdığınıda gördük buradan sana yaz diyen mi var insanlarla dalga geçerek konuşan birisin belli paran var ama beynin yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,190
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri