Neler Yeni

9. Sınıflar için tavsiyeniz var mı ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ders çalışma düzeni , konular , sınavlar , ödevler .... deneyimlerinize göre bir kaç öneride bulunur musunuz ?
10.11.12. sınıflar öneri yaparsa daha iyi olur

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
ders çalışma düzeni , konular , sınavlar , ödevler .... deneyimlerinize göre bir kaç öneride bulunur musunuz ?
ne olursa olsun bugun neyse yarın çalışırım deme allah aşkına 30 dk da olsa bak konulara birikiyor birikiyor şuan daha 10. sınıftayım her dersten 4 unite var önümde 1.5 haftada speedrun yapcam

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sayısalsan Matematik ve fiziği sağlam tut gerisi son sene hallolur. 4.sınıf elektrik elektronik mühendisiyim.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
11.sınıfım. Sana önerim Ufak notlar çıkar.Ama 5 kelime falan.O notları okuyup anlayarak çalış.Ardından günlük 50 sorunun altına düşmeyecek şekilde test çözmeye başla.İlk başta 50 yanlış yapsan bile üzülme.Daha sonra netlerin artacaktır.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şimdiden bu konuda bilinçli olman bile artı bir durum. Başarılarının devamını dilerim.

whoamii

80+ Silver
9. sınıf benim için tam bir facia olarak geçmişti. Ortam falan iyiydi fakat dersler rezaletti. Liseye kadar hiçbir sınava çalışmamıştım, hatta LGS ye bile sıfır çalışmayla girip yüzde 19 luk dilime girerek puanlı bir lise tutturdum. Fakat liseye geçtiğimde işlerin sandığım gibi yürümediğini öğrenmem geç sürdü. Derslerde en ufak bir noktayı kaçırınca birdaha zor yakalıyordum. Sana tavsiyem dersi full odakla dinle ve kaçırdığın yeri çekinmeden hocaya sor çünkü dediğim gibi ipin ucunu birkere kaçırınca yakalamak zor olmuyor. O güne kadar hep taktirle geçmiştim fakat 9 da boş geçtim :)

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.sınıfım. Sana önerim Ufak notlar çıkar.Ama 5 kelime falan.O notları okuyup anlayarak çalış.Ardından günlük 50 sorunun altına düşmeyecek şekilde test çözmeye başla.İlk başta 50 yanlış yapsan bile üzülme.Daha sonra netlerin artacaktır.
nisan ayına geldik çözdüğüm soru 100ü geçmiyordur :/

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Çoğu kişi dediğimi yanlış bulacak fakat lisede ders çalışmaktan ziyade eğlencene bak. Arkadaşların çağırdığında ben ders çalışıcam olmaz deme. O arkadaş ortamını bir daha asla bulamayacaksın. Benim lisede derslerim iyi değildi ama arkadaşlarımla çok eğlendim vakit geçirdim hiç de pişman değilim. Gerekirse 1 sene mezuna kalırsın dershaneye gidersin vs. üni sınavına hazırlanırsın. Ama lise bittikten sonra o ortmaı bir daha asla bulamazsın. Çok güzel zamanlar geçireceksin lisede umarım. Bu arada gittiğinde görürsün orda arabaya hevesli motora hevesli olanlar olacak. 11 12. sınıfta onlar arabayla gelir okula beraber çıkar gezer tozarsınız onlarla yakın ol ortamları ve muhabbetleri de güzel olur. Biliyorum bana kızanlar olacak ama bu yaşında bu ortamda eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
9. sınıf benim için tam bir facia olarak geçmişti. Ortam falan iyiydi fakat dersler rezaletti. Liseye kadar hiçbir sınava çalışmamıştım, hatta LGS ye bile sıfır çalışmayla girip yüzde 19 luk dilime girerek puanlı bir lise tutturdum. Fakat liseye geçtiğimde işlerin sandığım gibi yürümediğini öğrenmem geç sürdü. Derslerde en ufak bir noktayı kaçırınca birdaha zor yakalıyordum. Sana tavsiyem dersi full odakla dinle ve kaçırdığın yeri çekinmeden hocaya sor çünkü dediğim gibi ipin ucunu birkere kaçırınca yakalamak zor olmuyor. O güne kadar hep taktirle geçmiştim fakat 9 da boş geçtim :)
aynı ben :D liseye kadar rahattım lisede birden tosladım noluyoor laan moduna girdim corona sayesinde geçtim sınıfı diyebilirim allaha şükür corona sayesinde atlattık sınıfı

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
şuanda hiç bir bilgim yok hiçbir derse dair , nereden başlayayım ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çoğu kişi dediğimi yanlış bulacak fakat lisede ders çalışmaktan ziyade eğlencene bak. Arkadaşların çağırdığında ben ders çalışıcam olmaz deme. O arkadaş ortamını bir daha asla bulamayacaksın. Benim lisede derslerim iyi değildi ama arkadaşlarımla çok eğlendim vakit geçirdim hiç de pişman değilim. Gerekirse 1 sene mezuna kalırsın dershaneye gidersin vs. üni sınavına hazırlanırsın. Ama lise bittikten sonra o ortmaı bir daha asla bulamazsın. Çok güzel zamanlar geçireceksin lisede umarım. Bu arada gittiğinde görürsün orda arabaya hevesli motora hevesli olanlar olacak. 11 12. sınıfta onlar arabayla gelir okula beraber çıkar gezer tozarsınız onlarla yakın ol ortamları ve muhabbetleri de güzel olur. Biliyorum bana kızanlar olacak ama bu yaşında bu ortamda eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben.
Az önce 260 puan aldım diye konu açmıştın. Gelecek kaygım var diye. Gelmişsin çocuğa akıl veriyorsun

MY. DEMİR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Yener DEMİR
Başkan ortaokuldan sonra bir şamarlanmışa döneceksin onu bil ilk önce.( Konular düşük notlar fln) Günlük tekrarını yapıp soru çöz pazar günleri salmak en iyisidir pazar günleri bnm tatil günümdür yatarım yatmasan daha iyi. Sınavlara iki hafta önceden başla sınav takvimine göre takvim hazırla ilk hafta konu özetleri ikinci hafta soru çözümleri takvimi adam akıllı bir şekilde ne yazıyorsa uygula yoksa pişman olursun.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Az önce açtığım konuya bakıp söveceksiniz şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,963
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom