Neler Yeni

9.sınıfta 2 dersten kaldım(mat ve fizik). Bunlar için tekrar sınava girmem gerekir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Anonim Olsam
İnternette baktım baktım ama elde tutulur bir şey bulamadım. 9.sınıfta matematik ve fizik derslerinden kalmıştım, benim bildiğim sorumluluk sınavına girilir zayıf dersler için ama internette sorumluluk sınavı baraj derslerde kalanlar için gereklidir diyor. Ben şimdi bu iki ders için sınav olacak mıyım? Olacaksam nasıl ve nerede olacağım? Olmazsam mezun olmamı engeller mi? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. İçim içimi yiyor artık kafayı yiyeceğim!

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,965
İsim
Mert Metshi
sorumluluk sınavı olmazsın edebiyattan kalsaydın olurdun diğer soruların cevaplarını bilmiyorum

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Hocaya sor ben daha önce kalmadım .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Anonim Olsam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sorunun cevabı sanırım hiçbir yerde yok. Teşekkürler cevaplarınız için. Neyseki sorumluluk sınavına girmeme gerek yok. 26 Şubatta imiş. Ne yapardım ben yoksa. Peki başka bir sınav olmam gerekir mi?(misal: telafi sınavı gibi bir şey{ öyle bir şey var mı bilmiyorum})
sorumluluk sınavı olmazsın edebiyattan kalsaydın olurdun diğer soruların cevaplarını bilmiyorum

Baraj ders edebiyat diye biliyorum ondan dolayı sorumluluk sınavı olmazsın sanırım :(
Bu arada sizin rumuz güzelmiş:ROFLMAO::ROFLMAO:

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları