Neler Yeni

9. sınıfta açık liseye nasıl geçiş sağlayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
lila
Merhaba ben bu sene 9. sınıfım ve açıkcası okulum aman aman bir okul değil hocalar her soruyu zorla yaptırıp bilemezsen azarlıyorlar ayrıca bu seneki müfredat bize denk gelmiş gerçekten dersi bizim anlatmamızı bekliyorlar. bende bu düzene alışamadım 80dk + 9 saat sonrası eve gelip direkt bayılıyorum ve 3 saaten sonra uyanıyorum çok olumsuz oluyor benim için ve bu sene sınıfta kalmayıda çok kolaylaştırmışlar 3dersten kalınca sınıf tekrarı. ben açık liseye geçmek istiyorum ve ailemede bunu anlatmadım bu akşam konuşmayı planlıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz beni açık lise için ve açık liseye nasıl geçeceğim konusunda ayrıca aileme ne söylemem gerektiği hakkında bilgilendirir misiniz.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Merhaba ben bu sene 9. sınıfım ve açıkcası okulum aman aman bir okul değil hocalar her soruyu zorla yaptırıp bilemezsen azarlıyorlar ayrıca bu seneki müfredat bize denk gelmiş gerçekten dersi bizim anlatmamızı bekliyorlar. bende bu düzene alışamadım 80dk + 9 saat sonrası eve gelip direkt bayılıyorum ve 3 saaten sonra uyanıyorum çok olumsuz oluyor benim için ve bu sene sınıfta kalmayıda çok kolaylaştırmışlar 3dersten kalınca sınıf tekrarı. ben açık liseye geçmek istiyorum ve ailemede bunu anlatmadım bu akşam konuşmayı planlıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz beni açık lise için ve açık liseye nasıl geçeceğim konusunda ayrıca aileme ne söylemem gerektiği hakkında bilgilendirir misiniz.
Yani ders calismazsan boyle olur dostum ortaokula benzemez. Yuksek ihtimal ailen reddecektir . Derslerine calisirsan bir problem olmaz. Is hayati da bu sekilde pek vaktin olmuyor nakil deneyebilirsin meslekteysen anadolu ve ya baska okula gec. Mufredat kisminda ise dersler kolaylastirildi artik, 3 ders meselesi de aslinda bi bakima mantikli butun derslerden kalanlarida geciriyorlardi onun onune gecildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
lila
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ailemle konustum ne kadar dogru bulmasalarda ıkna ettım sımdı gerıye yarın gıdıp mudurle konusmak kaldı lısenın bende zor oldugunu bılıyorum ama sabahın korunde seviyemde olmayan insanlarla ugrasmak istemiyorum ve konu ıslemıyorlar bos gıdıp bos gelıyoruz.

aakif

80+ Bronze
Açık liseye geçişler istisnai durumlar harici geçen sene kapandı istisnalar hakkında detaylar için meb sitesinde sık sorulanlar kısmına bakabilirsin:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
lila
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık liseye geçişler istisnai durumlar harici geçen sene kapandı istisnalar hakkında detaylar için meb sitesinde sık sorulanlar kısmına bakabilirsin:

Yarın müdür ile konuşmay gideceğiz.. Sanırım ilçe MEM ile konuşunca açığa alabiliyormuşuz bilmiyorum umarım olur

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
BehzatÇ
Okuma hedefin yoksa çıraklık okuluna git ustalık belgesi al hem staj paranda yatar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,658
Üyeler
160,871
Son üye
OnurAlpKocak