Günlük 3 saat çalışman yeterli olacaktırİşte ne kadar çalışmalıyım
senin inanışın ortaokuldaki öğretmenlerin lise 1 de yatarsın dedikleri gibi ise hiç bir şey yapamazsınama onun dışında dersi derste dinle yeterliLise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
hangi lisedesin9. Sınıfta ort 75 ti Almancacı bıraktı az sövmedim bu sene gene bıraktı :d
Bizim hocalar çok kazık sordu.zor yanları neydi acaba?
Hocam sayısalcı olmak istiyorsan 9 dan itibaren sıkı tutmalısın.Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
sayısalcı değilsin ki bu bir sayısalı 9. sınıfta görürsün nasıl birşeymiş diye dersin bu ne ben 11, sınıfım çalışmamama rağmen ort 70-72 arası şöyle yap ilgi alanın matematik biyoloji kimya fizik se onlara daha cok özen ver mesala mat. dan bi gunde yaptıgınız konu 1 sayfa ise sen onu 3 kez yap ki daha akılda kalsın bide çalışarak fazla not elde edemezsin öğretmenlerinle aranı o kadar iyi tut ki sınavın 50 bile gelse sana 100 girerlerLise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
günde 2 saat düzenli çalışma ile türkiye 1.si olabilirsin. 16 yıllık öğrenciden tavsiye.Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?