9.Sınıfta Nasıl Çalışmalıyım?

Lise 1 bence lisenin en kolay yılıdır. Yeni bir okul, öğretmenler, dersler vs. olduğu için, bir nevi alıştırma yılı gibidir. Sınavlar zor olmaz, konular çok ağır olmaz. Ben hiç çalışmadan 75 ile geçmiştim. Çok kasmana gerek yok 9. sınıfta.

Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
senin inanışın ortaokuldaki öğretmenlerin lise 1 de yatarsın dedikleri gibi ise hiç bir şey yapamazsınama onun dışında dersi derste dinle yeterli

Lanet bir sene 😆.
Yani dedik ki nolcak yani ne olabilir.
Hayatımda ilk defa düz geçtim.
Çok zor gerçekten ortaokul bimetmiş :).

Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
Hocam sayısalcı olmak istiyorsan 9 dan itibaren sıkı tutmalısın.

sayısalcı değilsin ki bu bir sayısalı 9. sınıfta görürsün nasıl birşeymiş diye dersin bu ne ben 11, sınıfım çalışmamama rağmen ort 70-72 arası şöyle yap ilgi alanın matematik biyoloji kimya fizik se onlara daha cok özen ver mesala mat. dan bi gunde yaptıgınız konu 1 sayfa ise sen onu 3 kez yap ki daha akılda kalsın bide çalışarak fazla not elde edemezsin öğretmenlerinle aranı o kadar iyi tut ki sınavın 50 bile gelse sana 100 girerler

günde 2 saat düzenli çalışma ile türkiye 1.si olabilirsin. 16 yıllık öğrenciden tavsiye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,378
Üyeler
197,441
Son üye
utkutk
Geri