Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Mobilde hangi uygulama ve VPN lazım.Maalesef.
Benim gamepad kablolu. Ben OTG ile bağlanıyorum.
Mobilde hangi uygulama ve VPN lazım.Maalesef.
Benim gamepad kablolu. Ben OTG ile bağlanıyorum.
Mobilde Chrome'dan Xcloud sitesine gidip onu uygulama gibi yükle seçeneği ile uygulama ekranına alman gerekiyor.Mobilde hangi uygulama ve VPN lazım.
Beyler ben aldım az önce telefondan F1 22 girdim beklemeyin alın 3 aylık alanlara h.oBunun için Xbox Ultimate Game Pass üyeliği gereklidir. Oyunlara ayrıca para vermeye gerek yoktur.
Aşağıdaki ilandan satın alım yapabilirsiniz. Ben aldım en azından ilgilendi ve aktif ettik başarıyla.
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu 9₺
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate 9₺, Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Konu günceldir. Aralık 2022 itibariyle satışlar halen devam ediyor. Bu kodları eğer hesabınızda daha önceden üyelik aldıysanız veya kod kullandıysanız dahi...forum.donanimarsivi.com
Kaynak video:
- Windows ayarlarından ülkeyi Almanya seçiyoruz.
- Sonra Xbox uygulamasından oturumumuz açıksa çıkıyoruz.
- Şimdi Windscribe isimli VPN (siz kendikinizinkini kullanabilirsiniz) VPN'i German olarak açıyoruz ve aktif ediyoruz.
- Xbox uygulamasını açıyoruz. Oturum açıyoruz.
- Şimdi bulut oyunları sekmesine girebiliriz. Eğer oynamaya hazır ibaresini görürseniz VPN'yi kapatıp oynayabilirsiniz. Bilgisayar kapatılana kadar VPN'yi tekrar açmanıza gerek kalmayacaktır.
Knk mobilde aldım ilk girişte vpn gerekiyor yardım ederim yapamazsan mobil uyg indir orda gösteriyor neler olduğuMobilde hangi uygulama ve VPN lazım.
Thunder ve Secure güzelMobilde hangi uygulama ve VPN lazım.
9TL'likten mi aldın? Ne kadar sürede teslim etti?Beyler ben aldım az önce telefondan F1 22 girdim beklemeyin alın 3 aylık alanlara h.o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk mobilde aldım ilk girişte vpn gerekiyor yardım ederim yapamazsan mobil uyg indir orda gösteriyor neler olduğu
Hemen ilgileniyor yapamadım ilkin net cafede denedim vpn açılmadı uzaktan bağlanıp yaparım fln dedi baya ilgili satıcıThunder ve Secure güzel
Windscribe kullanıyorum pc telde de olmalı
9TL'likten mi aldın? Ne kadar sürede teslim etti?
Oluyor100 hızla. Gamepass Kütüphanesi bile zor açılır hocam.
Mobilden oluyor mu?
Xbox kolu olması gerekiyor mu yoksa dandik markaların kolları ile de oynanabiliyor mu?Bunun için Xbox Ultimate Game Pass üyeliği gereklidir. Oyunlara ayrıca para vermeye gerek yoktur.
Aşağıdaki ilandan satın alım yapabilirsiniz. Ben aldım en azından ilgilendi ve aktif ettik başarıyla.
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu 9₺
1 aylık Xbox Game Pass Ultimate 9₺, Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Konu günceldir. Aralık 2022 itibariyle satışlar halen devam ediyor. Bu kodları eğer hesabınızda daha önceden üyelik aldıysanız veya kod kullandıysanız dahi...forum.donanimarsivi.com
Kaynak video:
- Windows ayarlarından ülkeyi Almanya seçiyoruz.
- Sonra Xbox uygulamasından oturumumuz açıksa çıkıyoruz.
- Şimdi Windscribe isimli VPN (siz kendikinizinkini kullanabilirsiniz) VPN'i German olarak açıyoruz ve aktif ediyoruz.
- Xbox uygulamasını açıyoruz. Oturum açıyoruz.
- Şimdi bulut oyunları sekmesine girebiliriz. Eğer oynamaya hazır ibaresini görürseniz VPN'yi kapatıp oynayabilirsiniz. Bilgisayar kapatılana kadar VPN'yi tekrar açmanıza gerek kalmayacaktır.
Hiçbir fikrim yok. Denemek lazım. 9 TL zaten.Xbox kolu olması gerekiyor mu yoksa dandik markaların kolları ile de oynanabiliyor mu?
Çok teşekkürler hocam güzel yorumunuz içinHemen ilgileniyor yapamadım ilkin net cafede denedim vpn açılmadı uzaktan bağlanıp yaparım fln dedi baya ilgili satıcı
Bende snopy rampage sg-r218 var sıkıntısız çalıştı. Ama x input olmalı yani tak çalıştırXbox kolu olması gerekiyor mu yoksa dandik markaların kolları ile de oynanabiliyor mu?
İnternet hızı yüksekse gayet sağlam bir hizmet. Hele 9₺'ye oynamak mıOlm bu Xcloud çok iyi ya. Oyunları indirmeden oynamak müthiş.