Emir.jk
80+ Bronze
Hayır kardeşim. Bu oyunları çok güçlü sanal bilgisayarlara yüklenip kullanıcının hizmetine sunuluyorOyunu indirmek gerekiyor mu?
Hayır kardeşim. Bu oyunları çok güçlü sanal bilgisayarlara yüklenip kullanıcının hizmetine sunuluyorOyunu indirmek gerekiyor mu?
Knk sadece gamepedle mi oynanır ben klavye mouse ile oynayan miMobilde Chrome'dan Xcloud sitesine gidip onu uygulama gibi yükle seçeneği ile uygulama ekranına alman gerekiyor.
Ben Proton VPN kullanıyorum.
Bilgisayarda sadece Gamepad ile oynanabilir resmi olarak. Fakat ek Chrome eklentisi ile klavye etkinleştirilebiliyor.Knk sadece gamepedle mi oynanır ben klavye mouse ile oynayan mi
E knk onuda nasıl yapacağimizi soylede yapak çoğu kişi de yoktur gamepad zaten şimdiden teşekkürlerBilgisayarda sadece Gamepad ile oynanabilir resmi olarak. Fakat ek Chrome eklentisi ile klavye etkinleştirilebiliyor.
Onu ben de bilmiyorum valla.E knk onuda nasıl yapacağimizi soylede yapak çoğu kişi de yoktur gamepad zaten şimdiden teşekkürler
Bilen varsa etiketleme bilir mipOnu ben de bilmiyorum valla.
oluyor bu video da gösteriyor ve galiba konsol oyunlarınıda açıyor bulut sistemden o yüzden rdr 1 almıştımMobilden oluyor mu?