İyi hadi öyle olsunÇünkü o zaman o seçenekler yoktu olsaydı net seçerdim ve bütçelere göre seçimler yapıyorum ve uzun vadeli parça seçiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum bu hesap bana ait ben yanlış bişey söylemem söylemedim destek olurum sadece
Olur mu canım adam 13 yıldır topluyor vardır bildiği
ben 2005 den belli pc topluyorum o mantıkla bakarsak pentium 3 ile quke tounement oynuyorduk pentium 4 ilede gun gta sa oynanıyordu hey gidiİyi hadi öyle olsun
Olur mu canım adam 13 yıldır topluyor vardır bildiği
İroni yaptım zaten aşkomben 2005 den belli pc topluyorum o mantıkla bakarsak pentium 3 ile quke tounement oynuyorduk pentium 4 ilede gun gta sa oynanıyordu hey gidi
Tm ne var bunda paylaşım yapmak istedim sadece ve burada takip edip oradan destek olduğum çok kişi oldu ve bu yardımlardan hiçbir ücret talep etmiyorum bu konuyu da kaldırdılar sanki ayıp bişey yaptık bu forumun çividi de bu yüzden çıktıSevgili arkadaşlar instagram da bilgisayar toplamaları , bilgi içerikleri vs paylaşılıyorum sayfama destek olmak için sistemlerinizi paylaşmak istiyorum izniniz olursa bu gönderinin altına sistemlerinizi atarsanız çok mutlu olurum 2 adet r esim yeterli kasa dışı ve içi olarak şimdiden destek olan olmayan herkese çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın
İnstagram hesabım
![]()
Bilgisayar Toplama Mekânı (@bilgisayar.toplama.mekani) • Instagram photos and videos
277 Followers, 57 Following, 70 Posts - See Instagram photos and videos from Bilgisayar Toplama Mekânı (@bilgisayar.toplama.mekani)www.instagram.com
- Kürşat Bey
- Cevaplar: 18
- Forum: Sosyal Medya Platformları
Tm siz anlıyorsunuz bu işlerden
Pentium 133 vardi bende MMX hem deben 2005 den belli pc topluyorum o mantıkla bakarsak pentium 3 ile quke tounement oynuyorduk pentium 4 ilede gun gta sa oynanıyordu hey gidi
Ben sana toplamiyorsun demedim zaten.13 yildir tpluyorum aha da bak diye insta hesabini atman yanlis.Hem o zaman pcden en iyi anlayanlar montajcilar mi oluyo? @asko56nin da dedigi gibi o uclu anca sistemi patlatir baska bisiye yaramaz.Tm ne var bunda paylaşım yapmak istedim sadece ve burada takip edip oradan destek olduğum çok kişi oldu ve bu yardımlardan hiçbir ücret talep etmiyorum bu konuyu da kaldırdılar sanki ayıp bişey yaptık bu forumun çividi de bu yüzden çıktı
Tm siz anlıyorsunuz bu işlerden
Benim hesabı atıp üstüne konuşuyorsunuz bende cevap vermek zorunda kalıyorumBen sana toplamiyorsun demedim zaten.13 yildir tpluyorum aha da bak diye insta hesabini atman yanlis.Hem o zaman pcden en iyi anlayanlar montajcilar mi oluyo? @asko56nin da dedigi gibi o uclu anca sistemi patlatir baska bisiye yaramaz.
Hesabini sen kendin paylastin?Benim hesabı atıp üstüne konuşuyorsunuz bende cevap vermek zorunda kalıyorum
ooo hocam sen benden eskiymissin o dönemlerde çevirme muhabbeti vardı internet için hey gidi heyPentium 133 vardi bende MMX hem deUs robotics 14.4 modemlerle internette sürünürdük, sonra 56k modemler cikti rahatladik biraz
dinazor olduk hocam biz hey gidi gunler hey.. Neyse konuyu amacindan cok saptirdik, basligi acan arkadasa yardimci olmak lazim
![]()
La biri bişey dedi bu hesap üzerinden kimdi o sen değil miydinHesabini sen kendin paylastin?![]()
içi boş dandık mazemeler var ..Hazır sistem al toplama epey pahalıya geliyor
![]()
Thunder Max | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sen paylastin diye cevap yazdim ben.Kendi hesabini kendin paylastin ilk bize.Ben de nu hesabi daha once bi konuda gordugumu soyledimLa biri bişey dedi bu hesap üzerinden kimdi o sen değil miydin![]()