90-100 k PC de hangi modelleri kullanmalıyım

anakartı cırttır et 100k verip şu 3 lüyü öneren toplama işinden anlamıyordur .

1749282443361.webp

Çünkü o zaman o seçenekler yoktu olsaydı net seçerdim ve bütçelere göre seçimler yapıyorum ve uzun vadeli parça seçiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bu hesap bana ait ben yanlış bişey söylemem söylemedim destek olurum sadece
İyi hadi öyle olsun

Alıntıyı görüntüle
Olur mu canım adam 13 yıldır topluyor vardır bildiği

İyi hadi öyle olsun

Olur mu canım adam 13 yıldır topluyor vardır bildiği
ben 2005 den belli pc topluyorum o mantıkla bakarsak pentium 3 ile quke tounement oynuyorduk pentium 4 ilede gun gta sa oynanıyordu hey gidi

Tm ne var bunda paylaşım yapmak istedim sadece ve burada takip edip oradan destek olduğum çok kişi oldu ve bu yardımlardan hiçbir ücret talep etmiyorum bu konuyu da kaldırdılar sanki ayıp bişey yaptık bu forumun çividi de bu yüzden çıktı

Alıntıyı görüntüle
Tm siz anlıyorsunuz bu işlerden

Ekler

• IMG_0997.webp
    IMG_0997.webp
    127.3 KB · Hit: 13
ben 2005 den belli pc topluyorum o mantıkla bakarsak pentium 3 ile quke tounement oynuyorduk pentium 4 ilede gun gta sa oynanıyordu hey gidi
Pentium 133 vardi bende MMX hem de :) Us robotics 14.4 modemlerle internette sürünürdük, sonra 56k modemler cikti rahatladik biraz :) dinazor olduk hocam biz hey gidi gunler hey.. Neyse konuyu amacindan cok saptirdik, basligi acan arkadasa yardimci olmak lazim :ROFLMAO:

Tm ne var bunda paylaşım yapmak istedim sadece ve burada takip edip oradan destek olduğum çok kişi oldu ve bu yardımlardan hiçbir ücret talep etmiyorum bu konuyu da kaldırdılar sanki ayıp bişey yaptık bu forumun çividi de bu yüzden çıktı

Tm siz anlıyorsunuz bu işlerden
Ben sana toplamiyorsun demedim zaten.13 yildir tpluyorum aha da bak diye insta hesabini atman yanlis.Hem o zaman pcden en iyi anlayanlar montajcilar mi oluyo? @asko56nin da dedigi gibi o uclu anca sistemi patlatir baska bisiye yaramaz.

Ben sana toplamiyorsun demedim zaten.13 yildir tpluyorum aha da bak diye insta hesabini atman yanlis.Hem o zaman pcden en iyi anlayanlar montajcilar mi oluyo? @asko56nin da dedigi gibi o uclu anca sistemi patlatir baska bisiye yaramaz.
Benim hesabı atıp üstüne konuşuyorsunuz bende cevap vermek zorunda kalıyorum

Pentium 133 vardi bende MMX hem de :) Us robotics 14.4 modemlerle internette sürünürdük, sonra 56k modemler cikti rahatladik biraz :) dinazor olduk hocam biz hey gidi gunler hey.. Neyse konuyu amacindan cok saptirdik, basligi acan arkadasa yardimci olmak lazim :ROFLMAO:
ooo hocam sen benden eskiymissin o dönemlerde çevirme muhabbeti vardı internet için hey gidi hey

Geri