90-100k sistem tavsiyesi ve yorumlama

tr3ty

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
95000
After Effects gibi yoğun efekt kullanılan programlarda çalışmak üzere bir sistem topluyorum. RAM olarak 64 GB KLEVV, SSD olarak ise 2 TB KLEVV tercih ettim. Kasa seçimimi de en sonundaki modelden yana yaptım.
Sizce bu sistem bu tarz işlemler için yeterli mi? Alternatif olarak önerileriniz varsa duymak isterim.
Sistem linki: Link

After Effects gibi yoğun efekt kullanılan programlarda çalışmak üzere bir sistem topluyorum. RAM olarak 64 GB KLEVV, SSD olarak ise 2 TB KLEVV tercih ettim. Kasa seçimimi de en sonundaki modelden yana yaptım.
Sizce bu sistem bu tarz işlemler için yeterli mi? Alternatif olarak önerileriniz varsa duymak isterim.
Sistem linki: Link
Sistem yok.

Bildiğim kadarıyla o iş için yüksek RAM, hızlı SSD, Nvidia ekran kartı ve intel işlemci güzel gidiyor. Ekran kartını çok abartmayıp Ram ve işlemciye yüklenmek gerek öyle de yapmışsındır herhalde

Sistem yok.

Bildiğim kadarıyla o iş için yüksek RAM, hızlı SSD, Nvidia ekran kartı ve intel işlemci güzel gidiyor. Ekran kartını çok abartmayıp Ram ve işlemciye yüklenmek gerek öyle de yapmışsındır herhalde
pardon sistemin linkini yanlıs eklemisim sistem linki budur : link

evet genel anlamda islemci ve ram agırlıkta

pardon sistemin linkini yanlıs eklemisim sistem linki budur : link

evet genel anlamda islemci ve ram agırlıkta
böyle bütçelerde kendin toplaman daha sağlıklı olur yüksek iş gücüne sahip bir intel işlemci alıp yanına da nvidia kart koymamız lazım parça kalitesi pek hoşuma gitmedi fiyatına göre.

böyle bütçelerde kendin toplaman daha sağlıklı olur yüksek iş gücüne sahip bir intel işlemci alıp yanına da nvidia kart koymamız lazım parça kalitesi pek hoşuma gitmedi fiyatına göre.
aslında tek tek toplamaya kendim birleştirecegim icin biraz korktum acıkcası
ve yuksek iş gücü icin inteli siddetle tavsiye ediyormusunuz?

aslında tek tek toplamaya kendim birleştirecegim icin biraz korktum acıkcası
ve yuksek iş gücü icin inteli siddetle tavsiye ediyormusunuz?
şiddetle tavsiye etmem fakat iş kısmında intel genel de daha yüksek performans verir insanlar genelde intele çöp diyor fakat %90 iş %10 oyun veya %70 iş %30 oyun kısmında intel daha avantajlı olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,988
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri