90 bin TL laptop önerisi

SterN0

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
90000
Herkese selamlar. Üniversiteye gideceğim için hem oyun hem de mühendislik programlarını çalıştırabilecek güçlü bir laptop arıyorum. GameGaraj laptoplarındaki throttle ve soğutma yetersizliği olduğunu düşündüğümden dolayı önermeyin. . Önerileriniz için teşekkürler

Yanlış Bilgilendirme
Hiçbir laptop masaüstü performansı vermez. boşa para dökme o kadar

Hiçbir laptop masaüstü performansı vermez. boşa para dökme o kadar
Taşımayacak olsam zaten masaüstü alırım kütüphane gibi yerlerde işime yarayacak ayrıca bırakın da neye para dökeceğimi ben belirleyim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne alaka ya ihtiyaca göre değişir kardeşim
Öneriniz var mı hocam ?

Taşımayacak olsam zaten masaüstü alırım kütüphane gibi yerlerde işime yarayacak ayrıca bırakın da neye para dökeceğimi ben belirleyim :)

Öneriniz var mı hocam ?
şöyle soriyim ona göre bi öneri yapacağım kendi eviniz fln varmı yani isterseniz bütçenin çoğunlunu masaüstüne harcayıp geri kalanıylada laptop alabilirsiniz

şöyle soriyim ona göre bi öneri yapacağım kendi eviniz fln varmı yani isterseniz bütçenin çoğunlunu masaüstüne harcayıp geri kalanıylada laptop alabilirsiniz
Hocam başka bir ile okumaya gideceğim o yüzden şuanda 90k sadece laptop için ayırıyorum

ne alaka ya ihtiyaca göre değişir kardeşim
Bilgin yoksa böyle ne alaka dersin ilginçsiniz

Öneriniz var mı hocam ?
Kütüphanede atomu mu parçalayacaksın. Yapacağın işlem belli git 20 k ya laptop al 30 k ya masaüstü al ihtyacının 2 katını yarı fiyata halledersin

Herkese selamlar. Üniversiteye gideceğim için hem oyun hem de mühendislik programlarını çalıştırabilecek güçlü bir laptop arıyorum. GameGaraj laptoplarındaki throttle ve soğutma yetersizliği olduğunu düşündüğümden dolayı önermeyin. . Önerileriniz için teşekkürler
Selam
masaüstü’cü arkadaşları dikkate alma lütfen
MSI Katana 17 ve Yukarıda arkadaşın attığı vector serisini ben de inceliyorum bu hafta birini alacağım.

Son düzenleme:
Üstteki msi da ram tek slot ise 1 tane daha eklenir ya da bunu alabilirsin msi vector kasa var senin dediğin amd olanda var, bir tık daha iyi işlemci ve 32 gb ram var.
Ama bunu ekleyince hemen aynı paraya geliyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri