Kule tipi soğutucu alın büyük ihtimalle macunu bitmiştir birde havalar çok sıcak5500 + stok için bu ısılar normal mi ?
5500 + stok için bu ısılar normal mi ?
Bu değerler stok soğutucu ve bu havalarda normal .hocam 5500 stok soğutucuyla stabil çalışıyor diye biliyorum
ama 5600 stokla ***ıyor
Kule tipi soğutucu alın büyük ihtimalle macunu bitmiştir birde havalar çok sıcak
5500 ün 90 dereceye çıkması normal değil , belli ki bir sorun var.Bu değerler stok soğutucu ve bu havalarda normal .
Fanı çıkar termal macunu yenile ve düzgün bir şekil de taktığından emin ol.Teşekkür ederim herkese.
1 sene geçmiş fanı hafif tozlanmıştır işlemcinin macunu bir ihtimal kurumuş olabilir ama normal gibi yani . Kasasını hafif tozlanmıştır hava akışı çok iyi değildir gibi gibi ama odalar 30 derece normalde 82 derecelerdeyse şimdi bu dereceler normal gibi .5500 ün 90 dereceye çıkması normal değil dostum, belli ki bir sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanı çıkar termal macunu yenile ve düzgün bir şekil de taktığından emin ol.
Kasayı 2 hafta oldu temizleyeli. Bütün tozunu aldım fakat işlemci soğutucunun içini temizlemeyi bilmediğim için pek temizleyemedim.1 sene geçmiş fanı hafif tozlanmıştır işlemcinin macunu bir ihtimal kurumuş olabilir ama normal gibi yani . Kasasını hafif tozlanmıştır hava akışı çok iyi değildir gibi gibi ama odalar 30 derece normalde 82 derecelerdeyse şimdi bu dereceler normal gibi .
bence bi anormellik varİşlemcim Ryzen 5 5500, Fifa 23 oynarken 87-88'den aşağı inmiyor sıcaklığı. 90 dereceyi gördüm şimdi ve korkmaya başladım. Normal mi? Stok soğutucu kullanıyorum. Kasaya ek fan vs. ekledim fakat düzelmedi
5600 bile stock sogutu ile soguyor 5500 ün sogumama gibi bir imkanı yokhocam 5500 stok soğutucuyla stabil çalışıyor diye biliyorum
ama 5600 stokla ***ıyor
Ryzen 5 3600 stok fanla oyunlarda 80 dereceyi geçiyordu, 2 yıl önce undervolt yaptım yüksek dereceleri görmüyorum, 2 yıl içerisinde kule tipi soğutucuya bile gerek duymadım.Kasayı 2 hafta oldu temizleyeli. Bütün tozunu aldım fakat işlemci soğutucunun içini temizlemeyi bilmediğim için pek temizleyemedim.