3.George
80+ Bronze
Peki laptopta normal mi?? yükteyken yaninormal değil
Peki laptopta normal mi?? yükteyken yaninormal değil
Snowman m200 kule tipi soğutucu ve 4 gramlık( daha düşükleri şuan stokta yok daha sonrada kullanabilirsin zaten) mx-4 termal macun alıp 420 tl ye daha uygun sıcaklıklara düşebileceğini tahmin ediyorum.İşlemcim Ryzen 5 5500, Fifa 23 oynarken 87-88'den aşağı inmiyor sıcaklığı. 90 dereceyi gördüm şimdi ve korkmaya başladım. Normal mi? Stok soğutucu kullanıyorum. Kasaya ek fan vs. ekledim fakat düzelmedi
Laptopların geneli bu sıcaklıklar için normal sayılıyor .Peki laptopta normal mi?? yükteyken yani
aman hocamNormal hocam 30dk sonra itfaiye evinize ulaşır (!)
m200'ün içinden termal macun çıkmıyor mu?Snowman m200 kule tipi soğutucu ve 4 gramlık( daha düşükleri şuan stokta yok daha sonrada kullanabilirsin zaten) mx-4 termal macun alıp 420 TL ye daha uygun sıcaklıklara düşebileceğini tahmin ediyorum.
Çıkmıyor maalesef sadece fan o .aman hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
m200'ün içinden termal macun çıkmıyor mu?
1.93 kWh lık çıkıyor bahsettiğim mx-4 8.5 kWhlık yani işini fazlasıyla görüraman hocam
m200'ün içinden termal macun çıkmıyor mu?
Çıkıyor diye biliyorum.Çıkmıyor maalesef sadece fan o .
Ya bazıları tek kutu fan halinde satıyor onlardan değilse sanki çıkar .1.93 kWh lık çıkıyor bahsettiğim mx-4 8.5 kWhlık yani işini fazlasıyla görür
Çıkıyor diye biliyorum.
Ya bazıları tek kutu fan halinde satıyor onlardan değilse sanki çıkar .
Çıkarsa iş görür mü içindeki termal macun?1.93 kWh lık çıkıyor bahsettiğim mx-4 8.5 kWhlık yani işini fazlasıyla görür
Çıkıyor diye biliyorum.
Ya görür de bütçe 700 yazmışsın ya ondan dedim yoksa görürÇıkarsa iş görür mü içindeki termal macun?
Rica ederim. Umarım sorunun çözülür.anladım, teşekkür ederim
5500 için 90 derece normal mi ne anlatıyonStok soğutucuyla bu işlemciler bu havalarda bu derecelere sıçması gayet normal ya güzel bir kule tipi fan alacak ya da sıvı soğutma başka çözümü yok bilgilenmiş olursunuz . Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olup deneyimleyip araştırmalar yaparak yorum yapalım ki doğru bilgi öğrenilmiş olunsun .