Neler Yeni

Öneri 900 Derece Direksiyon Seti Önerisi

kyagizzz

80+ Bronze
Aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atar misin
Trafikte magandalik yapmaya çok meraklısın herhalde dostum. Emin ol dayimlar istanbulda yanlamadık sokak bırakmadılar. En son dayımın amcasının oğlu yakalandı internette bakabilirsin hemde senin doğanın la sahininle değil M5 s2000 350z gibi arabalarla. Google'dan bakabilirsin Ümraniye maganda yaz çıkar. Hobidir anlarım. Gidersin köşe başında ufak yaparsın yuvarlakta donut yaparsın oyundaki gibi gaza gelip yanlamaya kalkarsan görersin şeyini sonra

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Burak Tokgöz
Trafikte magandalik yapmaya çok meraklısın herhalde dostum. Emin ol dayimlar istanbulda yanlamadık sokak bırakmadılar. En son dayımın amcasının oğlu yakalandı internette bakabilirsin hemde senin doğanın la sahininle değil M5 s2000 350z gibi arabalarla. Google'dan bakabilirsin Ümraniye maganda yaz çıkar. Hobidir anlarım. Gidersin köşe başında ufak yaparsın yuvarlakta donut yaparsın oyundaki gibi gaza gelip yanlamaya kalkarsan görersin şeyini sonra
Hayirdir bilader sizin bu havalar ne böyle kimsinde böyle üst perdeden konusabilecegini saniyosun benimle?

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
https://www.hepsiburada.com/logitec...aza=Fly+Technology&url_src=and-product-detail
Burdan almayi düşünüyorum
Daha ucuz olan bi yer varsa ordan da alabilirim shifter şart ama
bence de kanka shifter ile bir başka oluyo aldın mı direksiyonu veya aklında ne var? tavsiyem güzel bi siteden eğer bulabilirsen 2. el temiz olarak g29 setini alman. seni uzun yıllar götürür. sıfır almak istiyorum diyorsan belli başlı sitelerdeki indirimleri kontrol et

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Burak Tokgöz
bence de kanka shifter ile bir başka oluyo aldın mı direksiyonu veya aklında ne var? tavsiyem güzel bi siteden eğer bulabilirsen 2. el temiz olarak g29 setini alman. seni uzun yıllar götürür. sıfır almak istiyorum diyorsan belli başlı sitelerdeki indirimleri kontrol et
Sipariş ettim yolda şuan

Sevtun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay
Assetto corsa icin direksiyon seti alicam g29 düşünüyorum ancak daha iyi bir direksiyon seti var mi?
Naptınız aldınız mı? Bende bu satıcıyı dunuyorum Istanbul içi 3 saatte kapıda ürün son durum hakkında bılgı verırsenız sevınırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,180
Üyeler
159,283
Son üye
Erennaci
Top Bottom