Öneri 900 Derece Direksiyon Seti Önerisi

O paraya en iyisi o bence daha iyileri çok pahalı

Assetto corsa icin direksiyon seti alicam g29 düşünüyorum ancak daha iyi bir direksiyon seti var mi?
g29 kullanıcısıyım thrustmaster kayışlı sisteme sahip ama fiyatı daha pahalı bana değmez gibi geliyor eğer cok profosyonel değilsen, g29 ile zevk alırsın kalitelidir. nerden alıcaksın?

Temiz ikinci el bulabilirsen daha uyguna alabilirsin. Belki de thrushmaster bulabilirsin ikinci elde aynı fiyata.

Assetto corsa icin direksiyon seti alicam g29 düşünüyorum ancak daha iyi bir direksiyon seti var mi?
O paraya daha iyisi yok. Daha yüksek paraya tabii ki daha iyisi var ama f/p olarak g29 iyidir.

Çok para abi ya o kadar para verilir mi bir direksiyon setine. Zamanın da bu paraya şahin alıyorduk..
Seneye araba alicam o zamana kadar drift ile ilgili biseyler öğrenmem şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada biraz daha ucuz.
Teşekkürler

Temiz ikinci el bulabilirsen daha uyguna alabilirsin. Belki de thrushmaster bulabilirsin ikinci elde aynı fiyata.
Hangi mod

Dostum benim satışa koyduğum bir direksiyon seti var modeli g923. Bu direksiyon g29 dan daha iyi ve daha gerçekçi g29 deneyimleme şansım oldu ve 923 arasında çok daha iyi bir fark var gerçekten insanı tatmin ediyor. Bu ürünü 2021 yılının ortalarında aldım ve Türkiye cihazı. Düşünürsen geri cevaplarsan sevinirim

Trafikte magandalık mı yapacaksın?
Aynen

Dostum benim satışa koyduğum bir direksiyon seti var modeli g923. Bu direksiyon g29 dan daha iyi ve daha gerçekçi g29 deneyimleme şansım oldu ve 923 arasında çok daha iyi bir fark var gerçekten insanı tatmin ediyor. Bu ürünü 2021 yılının ortalarında aldım ve Türkiye cihazı. Düşünürsen geri cevaplarsan sevinirim
Link atar misin

2.elden de G29 vs bakabilirsin.Az kullanılmış ürünler çok ucuza satılabiliyor.

Geri