Direksiyon seti önerisi

O benim tahminim 😄 ithalatçılar adam olsa o kadar ürün sattırdım bi vites ya da stand hediye ederlerdi ama nerdee 😅 hayrına reklam yapıyoruz
Yook hocam sözünüz senettir benim için 17 dediniz ayarlaın artık :D

Siz alacak olun da ben firmayı arar konuşurum :D o kadar mal sattırdım onlara eşek olmasınlar :D
bu sözünüze ithafen demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama dediğim gibi 25 civarı falan olur 17 biraz hayal bir rakam.

bu sözünüze ithafen demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama dediğim gibi 25 civarı falan olur 17 biraz hayal bir rakam.
V10 Pro'nun 25 olma ihtimali hayal. VD4'le aynı paraya satamazlar. Kaldı ki onun da fiyatı yüksek. Satmamak istiyorlarsa 20k yaparlar en fazla.

pxn türkiye distrübitörü sorununu çözmez kac paralik sey aldin okadarlikmisin o paranin pesine mi düştün gibi kücümseyici laflar söylerler. 6 ay gecer aldin fiyati geri ödeyeyim der v99 ve v10 kronik sorunlu zaten
çindeki firma değişim kabul etti euas etmedi okadar diyorum gidin vd4 flan alacaksaniz yurtdisindan birine getirtin

DD sistemler şu vakitten sonra 20k aşağısını biraz zor görür bence. Ama diğer alternatiflerinden uzun ömürlü ve hissiyatının daha iyi olduğu bir kesin.
Dişli sistemler çok ses yapar ve vereceği hissiyatı tam veremeyip , takır tukur (örnek: renault broadwayi bozuk köy yolunda sürüyormuş gibi) bozuk bir hissiyat almanız çok muhtemel. Kullandığım için söylüyorum.
Kayışlı thrustmaster gibi sistemler dişliden daha iyidir fakat onlarda vereceği hissiyatı fazla sönümlüyor ve yine hissetmeniz gereken hissi azaltmakta incelemeler doğrultusunda aktarıyorum.
Şuan da moza kullanmaktayım paraya kıyıp satın almıştım aylar önce yavaş havaşta eko sisteminden parçalarla geliştirmeler yapmaktayım.

DD sistemler şu vakitten sonra 20k aşağısını biraz zor görür bence. Ama diğer alternatiflerinden uzun ömürlü ve hissiyatının daha iyi olduğu bir kesin.
Dişli sistemler çok ses yapar ve vereceği hissiyatı tam veremeyip , takır tukur (örnek: renault broadwayi bozuk köy yolunda sürüyormuş gibi) bozuk bir hissiyat almanız çok muhtemel. Kullandığım için söylüyorum.
Kayışlı thrustmaster gibi sistemler dişliden daha iyidir fakat onlarda vereceği hissiyatı fazla sönümlüyor ve yine hissetmeniz gereken hissi azaltmakta incelemeler doğrultusunda aktarıyorum.
Şuan da moza kullanmaktayım paraya kıyıp satın almıştım aylar önce yavaş havaşta eko sisteminden parçalarla geliştirmeler yapmaktayım.
PXN'in
V10 Pro 14K.
V10 Ultra 16k.
VD4 21k.
VD6 27k.

Yani Direct Drive deneyimlemek isteyenler için dişli set parasına V10 Pro var.

hocam stok gelmiş ama bunda shifter yokmuydu ben başka modellemi karıştırdım acaba vites olmazsa sarmazki

hocam stok gelmiş ama bunda shifter yokmuydu ben başka modellemi karıştırdım acaba vites olmazsa sarmazki
Siz düz V10 ile karıştırdınız sanırım. O dişli model önermiyorum. Shifter 4-5k civarı ekstra almanız lazım. Direct Drive hiç bir modelin yanında shifter gelmiyor. Bu fiyatlar da değişti bu arada sabah bu fiyattan Stoğa girdi akşam 3k zam geldi.

Siz düz V10 ile karıştırdınız sanırım. O dişli model önermiyorum. Shifter 4-5k civarı ekstra almanız lazım. Direct Drive hiç bir modelin yanında shifter gelmiyor. Bu fiyatlar da değişti bu arada sabah bu fiyattan Stoğa girdi akşam 3k zam geldi.
Doğrudur karıştırdım galiba vitesi alırım sonradan yine o problem değil bı konuda sizin yorumunuzu gördüm şimdi 3 tane vites onermişsiniz birisi pxn A7 diğerleri simtur ve spardoxtu sanırım hangisi daha iyi olur ETS forza bide ac oynamak için

Doğrudur karıştırdım galiba vitesi alırım sonradan yine o problem değil bı konuda sizin yorumunuzu gördüm şimdi 3 tane vites onermişsiniz birisi pxn A7 diğerleri simtur ve spardoxtu sanırım hangisi daha iyi olur ETS forza bide ac oynamak için
Spardox ve Simtur 3D yazıcı vitesleri. Kemikli hissiyatları var fena değiller en ucuz modeller onlar zaten. PXN A7 Logitech Shiftera benziyor onun daha az sorunlu versiyonu gibi bir şey.

Spardox ve Simtur 3D yazıcı vitesleri. Kemikli hissiyatları var fena değiller en ucuz modeller onlar zaten. PXN A7 Logitech Shiftera benziyor onun daha az sorunlu versiyonu gibi bir şey.
Çok anlamıyorum bu mevzulardan üçü içinden hangisini almalıyım sizce fiyat olarak hepsi birbirine yakın az çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,316
Son üye
gunay60
Geri