Logitech g29 direksiyon seti alınır mı ?

N3XT_D4Y

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, logitech g29 direksiyon seti almayı düşünüyorum.Logitech g29 hakkında bilgisi olan , artı ve eksilerini bilen yada başka bi direksiyon seti önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?

Merhabalar, logitech g29 direksiyon seti almayı düşünüyorum.Logitech g29 hakkında bilgisi olan , artı ve eksilerini bilen yada başka bi direksiyon seti önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
alınır

Uzun süreli kullanımda dişli sistemden dolayı takırtılar yapıyor yani evinde başkaları varsa geceleri kullanım için pek uygun değil. Onun dışında mükemmel direksiyon ve pedalları var. Pedalların potansiyometresi o kadar iyiki segmentinin çok üstündekilere eşit bir kalitesi var.

Alınmaz Aynı fiyta t150 pro aliniyor hata para artiyo viteste TH8S aliniyor

Artı şu mükemmel zevkli eksi yanı çok yer kaplıyor masaya koyarsan eğer tabii sök tak yaparsan sıkıcı hale geliyor ama aparatla alırsan stand ile ona takarsın rahat edersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe varsa trustmaster bak kayışlı sistem mükemmel bir şey şaha bile kaldırsın araçları

Son düzenleme:
Geri