Neler Yeni

900 tl bütçe ile kulaklık önerisi

senosumsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sena
Merhaba arkadaşlarMax 1000 e kadar çıkabileceğim kulaklık önerisi yapar mısını? Oyun oynuyorum ve arkadaşlarımla sohbet ediyorum. geceleri ailem rahatsız oldugu ıcın kulaklık arayışına girdim. Mikrofonu önemli oluyor benim için bir tık. dip ses de gelmemesi gerekiyor ya da yazılım driver vs ile halledilen bir kulaklık lazım. Ses kalitesi de güzel olsa iyi olur yani piyasayı bilmediğim için sizin önerilerinize bakacağım. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet
Kanka bende arıyorum bugün İncehesap gaming gecesi var yakalarsam iyi bişey ordan alacam olmadı gemonte h2002p öneriyorlar bütçene uymasa h2002d modelini alırsın

Clayz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlarMax 1000 e kadar çıkabileceğim kulaklık önerisi yapar mısını? Oyun oynuyorum ve arkadaşlarımla sohbet ediyorum. geceleri ailem rahatsız oldugu ıcın kulaklık arayışına girdim. Mikrofonu önemli oluyor benim için bir tık. dip ses de gelmemesi gerekiyor ya da yazılım driver vs ile halledilen bir kulaklık lazım. Ses kalitesi de güzel olsa iyi olur yani piyasayı bilmediğim için sizin önerilerinize bakacağım. Şimdiden teşekkürler.

senosumsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sena
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

senosumsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sena
Kanka bende arıyorum bugün İncehesap gaming gecesi var yakalarsam iyi bişey ordan alacam olmadı gemonte h2002p öneriyorlar bütçene uymasa h2002d modelini alırsın
kanka James Donkey 710 demişler ama anladıgım kadarıyla dip ses sorunu var. rampage x titan alıcam gbi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka James Donkey 710 demişler ama anladıgım kadarıyla dip ses sorunu var. rampage x titan alıcam gbi duruyor
rush er 3 var ya da.

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
battal üstündağ

Clayz

80+ Silver

rush er 3 var ya da.
oda alınmaz hocam titan

havitten çok bahsediyolar dedikleri kadar iyi mi
yanı 1k ıcın okey cok sey beklememek lazım

senosumsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sena
hocam bu gaming gecesi saat kaçta başlıyor?

oda alınmaz hocam titan

yanı 1k ıcın okey cok sey beklememek lazım
hocam marka yuzudnen mı pekı?

Clayz

80+ Silver
hocam bu gaming gecesi saat kaçta başlıyor?

hocam marka yuzudnen mı pekı?
ben zamanında cok rampage kullandım bı ara en kalıtelı kulaklıgı almıstım kaherengı hatırlıyorum oda bozuldu 3 tane rampage kulaklık kullanmısımdır arkadaslarımdada cok bozulan bılıyorun kı zaten markada mimli yani

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,264
İsim
1
h2002d alın

Top Bottom