Havit Fuxi H3 Kulaklık Equalizer/Eq Ayarı

Tworule

80+ Bronze
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
752
Reaksiyon skoru
258
İyi Forumlar,

Son zamanlarda HyperX Cloud II hem kablosunun rahatsız etmesi ve sürekli dolanması hem de ağır olmasından dolayı rahatsız ediyordu. Bu nedenle kablosuz hafif bir kulaklık arayışına girdim ama çok fazla bütçe ayırmadım max 1500 TL olsun, takılmalık birşeyler olsun diye ve 1000 TL ye bu (İndirim kodu ile) ürünü Amazondan aldım, en kötü iade politikası iyi zaten iade ederim dedim. İlk başta kulaklık o kadar basslı ve boğuk geldi ki kullanamadım bile direk iade edecektim fakat bir de eq ayarı yapıyım bakalım ne kadar düzelecek dedim. Gerçekten inanamadım ayak sesi Cloud II den daha net ve daha uzaktan duyuluyordu fakat her oyun için ufak tefek oynamanız gerekiyor eq ile (Tiz ve Mid kısımları 1 azaltıp arttırmak yeterli oluyor kendinize göre özelleştirebilirsiniz) birde öndeki usb portuna değil direk anakarta takmak gerekiyor yoksa hem ses az geliyor hem de kalite düşüyor. Gelelim eq ayarına;

Kullandığım Equalizer programı Peace Equalizer linkten indirebilirsiniz.

Peace Fuxi H3.webp


Tek tek girmek istemeyenler için Import .txt bırakıyorum direk buradan ayarları Import edebilirsiniz.

H3 Peace Equalizer

Not:
Bu kulaklık incelemesi değildir, sadece ucuz yoldan kullanılabilir hale getirmeye çalıştım ve gayet başarılı olduğunu düşünüyorum (bu şekilde kullanılırsa).

Dipnot:
Kulaklıkla kablosuz olarak müzik dinlenmek eziyet sesler patlıyor ama kablolu gayet iyi (tabii ki eq ile), oyunda 2.4ghz ile sorun yaşamadım ayrıca kulaklıkta kullanılan plastik biraz dandik dişlerinizi sıksanız bile gıcırdıyor. Kulaklığı takınca da sol alt kısımda hafif bir boşluk kalıyordu o sorunu da eskiden Cloud II için aldığım hafif büyük hafızalı kulak padi (150tl) ile değiştirdim artık tam kavrıyor. Dip ses sorunuyla karşılaşmadım fakat bluetooth gecikmesi biraz fazla fakat müzik performansı eq ile güzel, 2.4ghz de gecikme hissetmedim.

Sonuç:
Şuanlık iade etmeyi düşünmüyorum zaten eskisi gibi çok rekabetçi olmadığım için rahatsız olduğumda ve günlük kullanımda işimi göreceğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Hocam selamlar, ben de geçen indirimdeki havitin 60mm sürücülü modelini aldım 700 TL'ye. Paylaşmış olduğunuz eq ayarını oyun için uygulayacağım. Müzik için yaptığınız ayar var mıdır paylaşabilir misiniz?
 
Hocam selamlar, ben de geçen indirimdeki havitin 60mm sürücülü modelini aldım 700 TL'ye. Paylaşmış olduğunuz eq ayarını oyun için uygulayacağım. Müzik için yaptığınız ayar var mıdır paylaşabilir misiniz?
Malesef ürünü 1 hafta daha kullanıp iade ettim eq ayarı ile sesinden memnun olsam da malzeme kalitesi çok soğuttu. Çok gıcırdıyordu ve üst kısmı başımı ağrıtıyordu.
 
Geri
Top