Palo DAYI 👑
80+ Gold
cs1.6Küçük sayılır şuan bu var
cs1.6Küçük sayılır şuan bu var
Niye? Gecikme olmasın yeterli. 200 liralık rampage mousela global oldum csdebu fıyattakı kablosuzlardan pek bişey bekleme derim
gecıkme degıl sensoru okadarda ıyı olmaz bu butcelerdekı kablolular kablosuzları yerNiye? Gecikme olmasın yeterli. 200 liralık rampage mousela global oldum csde
bakarsanda z1 de guzel arkadaşın tavsiyesine bakhocam şuan stoğu yok ama alırsan sarı sitede var furylevel z1 öneririm istanbul avrupadaysan buyur gel çay ısmarlıyım dene ben anlık olarak kullanıyorum
ucuza bulursan hocam attack shark x3 diyebilirimKüçük sayılır şuan bu var
gecıkme degıl sensoru okadarda ıyı olmaz bu butcelerdekı kablolular kablosuzları yer
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakarsanda z1 de guzel arkadaşın tavsiyesine bak
Ankaradayım kral ben eyvallahhocam şuan stoğu yok ama alırsan sarı sitede var furylevel z1 öneririm istanbul avrupadaysan buyur gel çay ısmarlıyım dene ben anlık olarak kullanıyorum
hocam o dünyanın en kötü faresi olabilir gecikmesi 5ms mi ne 500hz de çalışıyor birde o fare ile FPS oyunları oynamak can çekiştiriyor bütçeyi arttırın iyi bir mouse alın tavsiyemKüçük sayılır şuan bu var
Dostum 2 senedir kullanıyorum tık yok mouseta. Kablonun geldiği hale bak. Memnunum ama sadece masanın üstü artık kablo olmasın diye kablosuz arıyorum.hocam o dünyanın en kötü faresi olabilir gecikmesi 5ms mi ne 500hz de çalışıyor birde o fare ile FPS oyunları oynamak can çekiştiriyor bütçeyi arttırın iyi bir mouse alın tavsiyem
Tam ismi nedirhocam bana güvenin xm1r alın claw grip için mükemmel kablosu çok iyi sensörü ise ne kadar hızlı çevirirsen çevir takılmıyor
kablosuz için bütçeni yüksetmelisin dostum eger adam akıllı bir şey istiyorsanDostum 2 senedir kullanıyorum tık yok mouseta. Kablonun geldiği hale bak. Memnunum ama sadece masanın üstü artık kablo olmasın diye kablosuz arıyorum.
Tam ismi nedir
Dostum 2 senedir kullanıyorum tık yok mouseta. Kablonun geldiği hale bak. Memnunum ama sadece masanın üstü artık kablo olmasın diye kablosuz arıyorum.
Tam ismi nedir