Attığın razer hiç hiç haketmiyor bence adam mobil oyuncu mu
Kraken Tournament Ed. Green : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Kraken Tournament Ed. Green : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Dediğin ikisi de parasını haketmiyor.
Attığım model Kraken T.E haberin olsun Kraken X değil.Attığın razer hiç hiç haketmiyor bence adam mobil oyuncu mu![]()
Tournament edition'da değmez bence onun yerine HyperX olur ama Razer kulaklıkların hiçbirini beğenmiyorum.Attığım model Kraken T.E haberin olsun Kraken X değil.
Bilmediğiniz konulara yorum yapmayınız.Tournament edition'da değmez bence onun yerine HyperX olur ama Razer kulaklıkların hiçbirini beğenmiyorum.
Sen beğenmiyorsun diye kötü olmuyor CS:GO turnuvalarında kullanılan bir model T.E.Tournament edition'da değmez bence onun yerine HyperX olur ama Razer kulaklıkların hiçbirini beğenmiyorum.
Cooler Master mi öneriyorsun bu bütçeye ?MH752 öneriyorum bu bütçede.
Bilmediğimi nereden çıkardın az bir farkla HYPER X varken neden bu diye soruyorumBilmediğiniz konulara yorum yapmayınız.
Usta kötü dememin sebebi 100 TL daha fazlaya HyperX var ve daha iyiSen beğenmiyorsun diye kötü olmuyor CS:GO turnuvalarında kullanılan bir model T.E.
Arada 150TL var ve dağlar kadar fark yok bütçesi aşabilirse diye attım zaten Alpha S'i.Cooler Master mi öneriyorsun bu bütçeye ?
Post automatically merged:
Bilmediğimi nereden çıkardın az bir farkla HYPER X varken neden bu diye soruyorum
Usta kötü dememin sebebi 100 TL daha fazlaya HyperX var ve daha iyi
E tamamda mavi olmayan modelleri indirimde 800-900 a düşüyor zatenArada 150TL var ve dağlar kadar fark yok bütçesi aşabilirse diye attım zaten Alpha S'i.
Arada 150TL var ve dağlar kadar fark yok bütçesi aşabilirse diye attım zaten Alpha S'i.
Dediğin model Cloud alpha gri ve kırmızı model.E tamamda mavi olmayan modelleri indirimde 800-900 a düşüyor zaten
Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA
Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu 2 modeli
Cooler Master mı öneriyorsun bu bütçede derkenCooler Master mi öneriyorsun bu bütçeye ?
Bilmediğimi nereden çıkardın az bir farkla HYPER X varken neden bu diye soruyorum
Usta kötü dememin sebebi 100 TL daha fazlaya HyperX var ve daha iyi