Bunu almasını kesinlikle önermem. Bu bütçede Wacomlar hala varken. Wacom dışındaki bu tür marka tabletlerin yazılım destekleri bir süre sonra güncelliğini yitiriyor. Ki performansları da iyi değil.
Amazonda aynısı 600 Lira. Önüne gelen ilk 900 Tl lik tableti önermişsin.
Amazonda aynısı 600 Lira. Önüne gelen ilk 900 TL lik tableti önermişsin.
Ayrıca bu tablet çok önerilen bir tablet değil.Amazonda aynısı 600 Lira. Önüne gelen ilk 900 TL lik tableti önermişsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XP-Pen Deco 01 V2 Grafik Tablet özelliklerini incele, 2.089,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar önünüze gelen tabletleri önermeyin bu tablette n11 de 532 TLVeikk A50 Grafik Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Veikk A50 Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Veikk A50 Grafik Tablet özelliklerini incele, 1.893,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben fiyata göre önermedim, beğendiğim için attım, onun linki vardı onu attımArkadaşlar önünüze gelen tabletleri önermeyin bu tablette n11 de 532 TL
Veikk A50 Grafik Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Veikk A50 Grafik Tablet fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Veikk A50 Grafik Tablet özelliklerini incele, 1.893,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adamın bütçesi 900 TL çok daha iyileri var.ben fiyata göre önermedim, beğendiğim için attım, onun linki vardı onu attım
ayrıca zaten sonradan düzelttim
Benim önerim dostum Huion yada Wacom tarafından ikiside seni üzmez.900 TL bütçe var tavsiye ettiğiniz grafik tablet var mı? basınç hassasiyetli olması lazım